MCE får rekordstor Rogfast-kontrakt

MCE skal levere formutstyr til Ølen Betong i forbindelse med samferdselsprosjektet E39 Rogfast, kontrakten har en verdi på 22 millioner kroner.


Produksjonsleder i MCE Terje Gravelsæter, divisjonsleder element i Ølen Betong Geir Arild Søndenå og daglig leder i MCE Erle Mæland Aasheim er godt fornøyd med Rogfast-kontrakten. (Foto: MCE)

Formutstyret skal produseres i MCE sine produksjonslokaler i Etne, og vil sikre MCE god aktivitet frem til sommeren 2024.

Daglig leder Erle Mæland Aasheim og produksjonsleder Terje Gravelsæter er svært fornøyde med kontrakten med Ølen Betong. 

- Det å få delta i utvikling av store samferdselsprosjekt er en tillitserklæring for MCE, at Ølen Betong velger lokale underleverandører gir gode ringvirkninger i lokalsamfunnet vårt, sier daglig leder Erle Mæland Aasheim i en pressemelding. 

Godt samarbeid

- Ølen Betong har vært en god samarbeidspartner for MCE på flere prosjekt vi har utført, MCE har flere års erfaring med produksjon av tilsvarende formutstyr for Ølen Betong. Vi starter produksjon umiddelbart og ser frem til et videre godt samarbeid med Ølen Betong, sier produksjonsleder Terje Gravelsæter.

Også Ølen Betong er godt fornøyd med kontrakten som nå er sikret.

- Vi er veldig godt fornøyde med å ha MCE med på laget som formleverandør. De har gjennom en god del år levert oss produksjonsutstyr av veldig god kvalitet og leverer alltid til avtalt tid. Vår bedrift søker alltid samarbeidspartnere i nærmiljø i den grad det er mulig. Det er viktig for oss å bidra til å trygge arbeidsplasser lokalt, sier divisjonsleder element i Ølen Betong Geir Arild Søndenå.

Selskap i vekst

MCE AS er en mekanisk produksjonsbedrift med moderne produksjons- og administrasjonslokaler lokalisert i Etne kommune. Bedriften er en av Etnes største private bedrifter og utfører prefabrikasjon av stål- og aluminiumskonstruksjoner til industri/offshore og bygg/anlegg. MCE AS er også et godkjent traktorverksted og påbyggerverksted. De utfører spesialtilpasset bygging av biler med kran, plan og livdyrskap.

Totalt har MCE 2500 kvm med verksted og kontorer, og eiendommen og produksjonslokalene er i stadig utvikling. Selskapet har lokale eiere, omtrent 60 ansatte og omsetning i 2022 var om lag 92 millioner kroner. Siste saker fra Medvind

Ledige stillinger

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden