Novaform bygger lag i Etne

På Novaform sitt lokalkontor i Etne rår optimismen. Nylig ansatte de Bjørnar Aastvedt og Kristoffer Teigland, begge som prosjekt – og byggeleder. – Vi er veldig glade for at vi har fått på plass to nye ingeniører med lokal tilhørighet, dette vil styrke oss, sier avdelingsledere Asbjørn Opedal.

Novaform sitt kontor i Etne vokser, her er f.v Bjørnar Aastvedt, Kristoffer Teigland, Anders Sørheim og daglig leder Asbjørn Opedal. (Foto: Kristian Risanger)

Både Bjørnar Aastvedt og Kristoffer Teigland er nemlig fra Etne, og begge setter pris på å kunne få spennende kompetansearbeidsplasser i hjembygda. Aastvedt startet opp i jobben 1. oktober, og har dermed fått med seg noen måneder i ny stilling. 

– Jeg trives veldig godt, og har blitt godt kjent med selskapet, både med de som jobber her i Etne, men også på andre kontorer. Jeg gleder meg til å kunne være med på å bygge opp miljøet her, og ikke minst kunne være tett på kundene. Det er veldig spennende at det finnes slike jobb-muligheter, forteller Aastved, som selv er utdannet elektroingeniør og tidligere har jobbet for Helgevold Elektro. 

Spennende miljø

Kristoffer Teigland (t.v) og Bjørnar Aastvedt er begge ferske i Novaform. (Foto: Kristian Risanger)Kristoffer Teigland på sin side startet opp i Novaform i midten av desember i fjor, da kom han fra jobben som prosjektleder i Rogaland fylkeskommune. Teigland er utannet byggingeniør og har også utdanning fra forsvaret. Han er fremdeles utleid til fylkeskommunen for å jobbe med samferdselsprosjekt, noe han trives med. Likevel ser han også frem til å kunne jobbe mer med utfordringer i Etne kommune, der altså selskapet Novaform har sikret seg rammeavtale.

– Dette er et spennende miljø med dyktige kollegaer og jeg tror det har en bra plassering av kontor for disse tjenestene. I tillegg er det veldig kjekt å kunne jobbe på en arbeidsplass som ligger der vi bor, sier Teigland. 

Rådgivingsselskapet Novaform tilbyr prosjektadministrasjon for bygg- og anleggsbransjen, og er rettet både mot privat næringsliv og offentlige aktører. Selskapet har 17 avdelinger over hele landet, og startet i 2022 opp avdelingen i Etne der Asbjørn Opedal og Anders Sørheim så langt har vært ansatt. 

– Med bakgrunn i oppdragsmengde, har vi sett behovet for flere ansatte. Begge de nye har den ønskede kompetansen og nettverket innen elektro, bygg og anlegg, dette styrker oss faglig. I tillegg har de personlig profiler som passer godt med Novaform sine verdier, sier Opedal om de to ferskeste i Etne-avdelingen.

– Sammen med kontorene i Haugesund, Kvinnherad og Odda dekker vi Haugalandet og Hardanger. Enn så lenge så blir det ikke opprettet flere Novaform-kontorer i regionen. Hovedfokus de nærmeste årene er nå å få god stabil drift på allerede eksisterende kontorer, slår avdelingslederen fast. 

Jobber med Fikse

Daglig leder Asbjørn Opedal mener det er mange lokale prosjekter som er aktuelle for Novaform fremover. (Foto: Kristian Risanger)I tillegg til rammeavtalen med Rogaland fylke har Novaform i Etne også rammeavtale med Etne kommune der de nå blant annet jobber med etableringen av nytt industriområde på Fikse. 

– I regionen vår skjer det mye innen industri, så dette er et område det er naturlig å ha et fokus på. Hovedmålet vårt er at vi ønsker å være den foretrukne leverandøren av tjenester innen prosjektadministrasjon i regionen. Dette gjelder innen industri, bygg- og anleggssektoren, forteller Opedal. 

Siste saker fra Medvind

Ledige stillinger

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden