Folk i vinden

Stig Arild Skrunes

Ølen Betong

er ansatt i Ølen Betong som prosjektkoordinator/ salgskonsulent betongvarer VA. Skrunes kommer fra Westcon Yards, hvor han de siste årene har jobbet på teknisk avdeling.

06/12
Rolf Eikemo

Westcon

Rolf Eikemo overtar som midlertidig verftssjef hos Westcon i Florø når Mikael Johansen slutter i stillingen ved nyttår. Eikemo som inntil nå har vært Leder for drift og fabrikasjon ved Westcon Yards i Ølen, vil fungere som verftssjef i Florø frem til sommeren 2019. Det jobbes nå med en rekrutteringsprosess for å få på plass en permanent løsning etter dette. Eikemo vil jobbe sammen med Johansen i en overgangsfase ut året. Mikael Johansen sa opp stillingen sin i Westcon i oktober, og blir etter nyttår ny administrerende direktør i Førde-firmaet Multi Maritime AS.

20/11
Gunvald Mortvedt

Westcon Power & Automation

Gunvald Mortvedt er ny daglig leder i Westcon Power & Automation Mortvedt har de siste fem årene ledet Produkt og System på Karmøy.

05/11
Morten Østenstad

Sparebank 1 SR-Bank Ølen

Morten Østenstad er ansatt som finansrådgiver hos SR-Bank i Ølen. Østenstad har10 års erfaring fra oljebransjen og tar nå en bachelor i økonomi. Østenstad kommer fra stillingen som daglig leder hos MX Sport Ølen.

02/11
Helen Totlandsdal

Helgevold Gruppen

Helen Totlandsdal er ny markeds- og salgskoordinator i Helgevold Gruppen. Totlandsdal har bakgrunn fra markedsføringsledelse og kommer fra en stilling i regnskapsbyrået Accountor i Bergen.

23/10
Jan Ove Halvorsen

Hatteland

Jan Ove Halvorsen er ansatt som systemarkitekt hos Hatteland og skal jobbe med RamBase. Halvorsen er dermed tilbake der karrieren startet; Han jobbet med RamBase hos Hatteland gjennom store deler av 90-tallet, før han i en lengre periode jobbet han med IT i Hydro, og nå sist som IT-sjef i Larssen Sko AS / Mani.

30/08
Per Ejnar Thomsen

Hatteland

Per Ejnar Thomsen er ansatt som produktsjef for RamBase hos Hatteland. Thomsen kommer fra stillingen som Customer Success Manager i Decisions.

30/08
Vigdis Igland Handå

Vindafjord kommune

Vigdis Igland Handå er ny rektor på Skjold skule. Handå starta i jobben 1. august og har tidlegare arbeidd som undervisningsinspektør ved Gard skole.

24/08
John Martin Næss

Lundeneset vgs.

John Martin er ansatt som vikar ved Lundeneset vgs, og skal undervise i matematikk . Han har jobbet som byggingeniør i Oslo de siste 4 årene, og har nå flyttet til Ølensvåg sammen med familien.

24/08
Karoline Lodden Næss

Lundeneset vgs.

Karoline er nyansatt lærer på Lundeneset vgs. Hun har tidligere bodd og jobbet i Oslo, og var nå klar for nye oppgaver på vestlandet, nærmere hjemstedet sitt.

24/08
Gunnstein Koch

Berge Sag XL-Bygg

Gunnstein Koch er ny økonomisjef for XL-Bygg. Koch kommer fra stillingen som inspektør ved Danielsen Ungdomsskole i Haugesund, og har tidligere undervist ved Lundeneset VGS.

15/08
Jan-Thore Fresi

Berge Sag og Trelast

Jan-Thore Fresi er ansatt i Berge Sag og Trelast AS som byggeleder i avdeling bolig. Fresi ble ansatt 6. august og har tidligere jobbet som pilot/lærer ved Haugaland Videregåande skole.

15/08
Kjetil Skjold

Berge Sag og Trelast

Kjetil Skjold er ansatt i Berge Sag og Trelast AS som selger i avdeling byggfornyelse. Skjold kommer fra en stilling som prosjektleder hos Frøyland Bygg og startet hos Berge Sag 1. august.

15/08
Marianne Andersen

Omega

Marianne Andersen startet i ny jobb i Omega 18. juni og skal jobbe med kvalitetsforbedring og Pims365. Andersen har også tidligere jobbet for Omega, da som konsulent innen informasjonsstyring og dokumentkontroll.

14/08
Erle Mæland Aasheim

Vindafjord kommune

Erle Mæland Aasheim er tilsett som ny einingsleiar på Areal og forvaltning frå 1. september 2018. Aasheim kjem frå stillinga som rådgjevar og prosjekleiar i Oljedirektoratet.

02/07
Tor Martin Heggebø

Vindafjord kommune

startet i stillingen som fagleder bygg i Vindafjord kommune 1. juni. Heggebø har tidligere jobbet i Omega og Teknisk Bureau.

28/06
Line Njåstad

Helgevold Gruppen

Line Njåstad er ny HR-leder i Helgevold Gruppen. Line kommer fra stillingen som kvalitet- og personalleder hos Nortura Sandeid og starter i Helgevold 11. juni.

14/05
Marit Matre Birkenes

Helgevold Gruppen

Marit Matre Birkenes er ansatt som lønn- og regnskapsmedarbeider i Helgevold Elektro og starter i ny jobb 1 juni. Marit har tidligere jobbet med regnskap og lønn i Sysco Finans i Ølen.

14/05
Markus Junge

Arriva Shipping

Markus Junge er ansatt som produkt & salgssjef i Arriva Shipping. Markus kommer fra stillingen som Softwood purchaser/chartering manager i Nortømmer.

14/05
Andreas Grumheden

Fatland

begynner som IT-leder hos Fatland Ølen fa 1. mai. Andreas kommer fra stiling Senior System Arkitekt hos Hatteland Solutions.

23/04
Runar Mosdal Havsgård

Ølen Betong

er ansatt som byggeleder for Ølen Betong i Sandeid. Havsgård går rett fra utdanning innen bygningskonstruksjon til jobben i Ølen Betong.

12/04
Erling Bjarte Rullestad

Omega

Erling Bjarte Rullestad er tilsett som applikasjonsutviklar i Omega i Ølensvåg. Han har bachelorgrad i informasjonssystemer , og har dei siste åra arbeidd som lærar ved Enge skule.

06/04
Mats Østenstad

Etne Sparebank

Siviløkonom Mats Østenstad frå Bjoa er tilsett som kunderådgjevar i Etne Sparebank frå 1. april.

05/04
Anne Sofie Sandvik

Vindafjord kommune

Anne Sofie Sandvik blir ny kommunalsjef for samfunnsutvikling i Vindafjord kommune. Sandvik kjem frå stillinga som einingsleiar for areal og forvaltning i Vindafjord, og startar i ny jobb 1. august. Då overtar ho stillinga frå Erik Baust.

05/04
Ørjan Ingebrigtsen

Berge Sag og Trelast AS

Ørjan Ingebrigtsen er ny avdelingsleder for prosjektavdelingen Berge Sag og Trelast AS. Han har tidligere jobbet som administrerende direktør i Nærenergi AS og startet i ny jobb 1. april.

04/04
Endre Frafjord

XL Bygg Berge Sag

Endre Frafjord er ansatt som lager/produksjons-medarbeider i XL Bygg Berge Sag på Nerheim. Frafjord har tidligere jobbet ved Frøyland Produkter i Skjold og startet i jobben hos Berge Sag 1. april.

04/04
Irene Landa

Filter design og kommunikasjon

Irene Landa er tilsett som senior designar i Filter design & kommunikasjon. Ho har over 20 års erfaring frå reklamebransjen på Haugalandet, og har blant anna drive sitt eige designfirma, Landa Design.

03/04
Gerhard Steinnes

Omega

Gerhard Steinnes starter i ny jobb hos Omega 14. mars. Steinnes er utdannet innen økonomi og har tidligere jobbet i Omegas regnskapsavdeling, i Ølen Betong og som konsulent i Fabi. Steinnes skal nå jobbe med systemutvikling i Omegas teknologiavdeling.

12/03
Tom Hardeland

Nortura

Tom Hardeland er tilsett hjå Nortura Sandeid, der han skal ha ansvar for plussprodukt-avdelinga. Hardeland er slaktar og har har arbeidd ved Nortura i fleire periodar tidlegare. Etter nokre år i anleggsbransjen, starta han opp att hjå Nortura i januar.

09/03
Magnhild Gravelsæter Våge

Sparebank 1 SR-Bank

Flytter hjem igjen til Etne like over påske og starter som Autorisert Finansrådgiver Landbruk for Haugalandet i Sparebank 1 SR-Bank, Ølen. Magnhild har jobbet 10 år i Sparebank 1 SR-Bank i Stavanger, de siste fem årene som Banksjef på Kundesenteret. Hun har Bachelor i økonomi og administrasjon med fordypning i prosjektledelse ved Handelshøgskolen BI og Lean Six Sigma sertifisert.

21/02

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips