Hopp til innhald

Deler ut ny bærekraftpris

Haugesund Sparebank skal dele ut Bærekraftprisen 2022, nå leter de etter lokale kandidater i Etne og Vindafjord.  

Siri Tungesvik Vestbø i Haugesund Sparebank håper det kommer inn enda flere lokale nominasjoner til Bærekraftprisen 2022. (Foto: Haugesund Sparebank)


Målet er at Bærekraftprisen for Haugalandet og Sunnhordland skal hedre lokale bedrifter og organisasjoner som er bevisste samfunnsaktører og motiverer andre til å ta bærekraftansvar. I tillegg til å ha en bærekraftig forretning eller driftsmodell selv skal også aktøren bidra til at Haugalandet og Sunnhordland er et godt sted å bo og leve.


– Vi har fått inn noen nominasjoner, men vi skulle gjerne ønsket oss enda flere nominerte bedrifter her lokalt i Etne og Vindafjord. Så vi vil gjerne oppfordre folk til å nominere, også egen bedrift og arbeidsplass, sier finansrådgiver i Haugesund Sparebank, Siri Tungesvik Vestbø som også sitter i juryen til den flunkende nye prisen. 

Hun tror prisen kan bety mye for mange bedrifter. 

– Jeg tenker at det er viktig å gå foran som et godt eksempel, og ikke minst kunne bidra til bærekraftig utvikling fremover, sier Vestbø.

På nettsidene til Haugesund Sparebank blir det vist til at det er mange bedrifter og organisasjoner i regionen som går foran og tørr å satse på bærekraft, enten det er gjennom sosial inkludering, tilrettelagt arbeid, grønn teknologi, gjenbruk eller gjennom andre bærekrafttiltak. 

Vinneren av Bærekraftprisen vil motta et lokalprodusert trofé i tillegg til en pengepris på 50 000 kroner. Fristen for å sende inn nominasjoner er tirsdag 1.november, årets prisvinner blir avslørt i slutten av januar neste år.  

 

Ledige stillingar

Utbjoa Armering & Sveis AS
Frist: 10. feb
Elementbygg Vest
Frist: 31. jan

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips