Million-kontrakt til Kai Hansen

Omprofileringen av Suldal Transport til Nor-Log er en markedsføringsjobb med million-verdi. Kai Hansen var en av bedriftene som sikret seg kontrakten.

Den store jobben med omprofilering av Nor-Log er avgjørende for Kai Hansen. (Foto: Kai Hansen) 

Markedskonsulent i Kai Hansens avdeling i Ølen, Kjell Selvaag sier kontrakten som totalt har en verdi på 7–10 millioner er et viktig grunnlag for selskapet fremover.

– Det er grunnlaget for hele produksjonen vår, vi er veldig glade for at Nor-Log valgte å satse på oss lokalt, forteller Selvaag. 

Et selskap til er med i kontrakten som omfatter foliering av 1100 enheter, som biler, hengere, skilting og foliering av bygg, i tillegg til trykk på arbeidsklær for 1050 ansatte over hele landet og andre reklameartikler. 

– Denne jobben er stor og vil pågå lenge selv om vi snart er i mål med selve omprofileringen med nytt navn nå. Det er svært viktig at store og lokale bedrifter som Nor-Log bruker næringslivet her lokalt, og det er denne kunden veldig god på, sier Selvaag. 

Gode erfaringer

CFO i Nor-Log Gruppen, Rune Furseth, er nå i ferd med å legge bak seg en krevende, men spennende omstilling fra transportselskapet mange kjenner som Suldal Transport. Han er veldig godt fornøyd med jobben som Kai Hansen har utført i den store omprofileringen der selskapet blir del av Nor-Log Gruppen. 

– Vi har gode erfaringer med dem, både kvalitet og leveringstid, og så er det jo viktig for oss at de er lokale. Vi har mange biler og mange ansatte over hele landet, vi er avhengig av at alt dette kommer på plass så raskt som mulig og at vi får levert det som er lovet, mener Furseth. 

– Nå er vi snart i mål, rundt 17. mai tror jeg vi kan si at alt er på plass. Det er veldig bra. Vi har noen utfordringer lengst i nord med temperatur og montering av folie, der må vi få det litt varmt i lufta først. 

Høsten 2022 fusjonerte Suldal Transport sammen med Royal Thermo AS, Tonnesbilan AS, Nor-log Møre AS, Nor-log Thermo AS og Nor-log Transport AS til selskapet Nor-Log AS. Målet var å stå bedre rustet i den tøffe transport-bransjen.  

Opplever vekst

Bilene som går på Haugalandet får folien produsert hos Kai Hansen i Haugesund, og blir montert i Aksdal eller Stavanger. Alt av trykk på arbeidsklær blir også gjennomført i Haugesund, i tillegg til skilt og reklameartikler. 

– Vi har laget en egen bestillingsportal som Nor-Log kan bruke, her kan en logge seg inn hvor som helst i landet og bestille det som trengs til sin avdeling, sier Selvaag i Kai Hansen. 

Han ser en generell vekst i lokale bestillinger dette året. 

– Vi har flere store kunder på Haugalandet denne våren, og vi ser en voldsom økning i bestilling av bildekor og folie til både vindu og skilt. Jeg håper og tror det har noe å gjøre med god service og gode priser.

Siste saker fra Medvind

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden