Bakeri med ny leder og lokasjon

Christiansen Bakeri er nå på flyttefot og er klar for åpning 9. desember på Ølen senter. Lilly Miljeteig blir ny bakerileder.

Lilly Miljeteig er ny leder hos Christiansen Bakeri.

Med et etterlengtet tilbud på Ølen senter, blir det en ny hverdag for Lilly Miljeteig. For med utvidet meny og nyoppussede lokaler er hun klar for å ta imot spente kunder.

– Dagene har gått veldig fort. Det er kun en uke siden jeg bestemte meg for å satse, så jeg har jobbet lange dager denne uken. Det er mye som skal på plass før åpningen, men jeg gleder meg veldig til å ønske alle velkommen, forteller Miljeteig. 

Nytt driv

Som ny eier syntes hun at det er viktig å ta vare på den lange historien til Christiansen bakeri, samtidig som det blir introdusert nye retter på menyen. Bakeriet har blant annet installert ny pizzaovn på kjøkkenet og det vil bli tilbudt varmmat til kundene. På langsikt ønsker de også å kunne servere vin og annet drikke. 

– Det har vært viktig å høre på lokalbefolkningen, og hvilke tilbud de ønsker seg. Et eksempel er også uteservering, som vi ønsker å tilby om sommeren. Vi ligger veldig fint til her på senteret, som jeg tror mange vil få glede av. Det løfter både senteret og bakeriet, forteller Miljeteig.

Lang historie

Siden 1935 har mange tatt turen til Christiansen Bakeri i Sjoargata i Ølen. Lørdag 3. desember ble imidlertid siste dag i det gamle lokalet og bakeriet er nå klar for åpning i nye og moderne lokaler i Ølen senter. Det er Ølen Eiendom som kjøper halvparten av bakeriet, mens Lilly Miljeteig blir eier av andre halvdel og daglig leder.

– Ølen eiendom har tatt en god investering for å få dette lokalet i havn, slik at alle forutsetninger skal være der. Vi håper det vil bli en kjekk og bra tilvekst for Ølen senter, forteller Andreas Hustveit, som er daglig leder i Ølen Eiendom. 

Siste saker fra Medvind

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden