– Et betydelig steg mot en grønnere fremtid

Helgevold Elektro AS tar et viktig skritt i sin satsing på bærekraft ved å inngå en stor avtale med Kverneland Bil AS. Avtalen, som markerer en betydelig overgang til elbiler, understreker Helgevold sin miljøprofil og forpliktelse til å bidra til en grønnere fremtid.

Konsernsjef i Helgevold, Bjørn Tollefsen, og direktør for nyttekjøretøy i Kverneland Bil, Mika Salomaa, er svært fornøyde med avtalen. Foto: Helgevold/Kverneland bil

Den nye avtalen innebærer en stor bestilling av 40 Ford E-Transit Custom elektriske varebiler, som skal leveres på nyåret 2025 – noe som gjør dette til en av de største bestillingene i distriktet i år. Allerede i oktober/november i år vil vi få en leveranse på 12 nye elbiler som ble bestilt tidligere. Investeringen vil erstatte eldre biler i Helgevold sin bilpark, som i dag består av omtrent 150 biler i daglig drift fordelt over hele Haugalandet.

Del av satsing

– Vi er stolte av å kunne inngå denne avtalen med Kverneland Bil. Overgangen til elbiler er en del av vår langsiktige plan for å redusere klimautslipp og fremme bærekraftig utvikling i regionen. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og vi ønsker at de skal ha det beste utstyret og materiellet tilgjengelig, samtidig som vi tar ansvar for miljøet, uttaler konsernsjef i Helgevold, Bjørn Tollefsen.

Denne avtalen er et tiltak i Helgevold sin satsing på miljøvennlige løsninger og deres ambisjon om å være en pådriver for det grønne skiftet på Haugalandet. Selskapet ser frem til å samarbeide nært med andre aktører i regionen for å fremme bærekraftige løsninger og styrke deres miljøprofil ytterligere.

Klar strategi

Helgevold har en klar strategi for å fortsette denne utviklingen, og denne avtalen med Kverneland Bil er et viktig steg i riktig retning. Selskapet forplikter seg til å fortsette å investere i grønne løsninger, og er stolt over å kunne bidra til en bærekraftig fremtid for regionen.

– Vi i Kverneland Bil setter pris på at Helgevold som svært viktig kunde for oss igjen velger Ford Pro sine nyeste løsninger innen elektrisk mobilitet som kombinerer sømløst oppkoblede biler som bidrar til kjøretøyets oppetid og maksimerer produktiviteten med nyttelast, hengervekt, sikkerhet og god brukeropplevelse, uttaler Mika Salomaa i Kverneland Bil AS.

Siste saker fra Medvind

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden