Chat GPT for nybegynnere

Medvind inviterer til kurs for nybegynnere i ChatGPT! 3.april kl. 17.00 - 19.00 på Medvind, Ølensvåg

ChatGPT nærmer seg 200 millioner brukere over og er av de raskest voksende appene i verden.  Både privatpersoner og næringsliv har oppdaget de enorme mulighetene.  Er du en av dem som er nysgjerrig på hvordan ChatGPT kan brukes? Dette kurset passer perfekt for de som er nysgjerrige på kunstig intelligens og ønsker å forstå hvordan de kan integrere ChatGPT i sitt daglige liv eller arbeid uten å ha noen tidligere erfaring med teknologien.

 • Tid: 3. april, kl. 17.00 - 19.00
 • Sted: Medvind Næringshage, Ølensvåg 
 • Vi starter kurset med pizza!
 • Pris: 
 • Alle deltakere må ta med egen PC på kurset. 
 • I forkant av kurset: Gå til https://chat.openai.com og opprett en bruker.  Når denne er opprettet er det bare å logge inn og så er du klar.

Påmelding innen 01.april


I dette to-timers kurset får dere  introduksjon til ChatGPT, spesielt rettet mot den gratis versjonen tilgjengelig fra OpenAI. Vårt mål er å utstyre dere som er nye til denne teknologien med nødvendig kunnskap og ferdigheter for å navigere og bruke ChatGPT effektivt i forskjellige sammenhenger, enten det er for personlig nytte, kreativ utfoldelse, eller som et verktøy i arbeidslivet.


Kursets hovedpunkter inkluderer:


 1. Hva er ChatGPT?: En innføring i ChatGPT, inkludert en oversikt over dens utvikling og grunnleggende funksjonsmåte.
 2. Komme i Gang: Veiledning for opprettelse av konto, samt tips for hvordan man navigerer i grensesnittet og starter engasjerende samtaler med ChatGPT.
 3. Effektiv bruk: Vi utforsker hvordan man stiller spørsmål og formulerer forespørsler for å oppnå de mest relevante og nyttige svarene fra ChatGPT.
 4. Bruksområder: En gjennomgang av de ulike måtene ChatGPT kan benyttes på, fra assistanse med skrivearbeid til læring og utforskning av nye temaer.
 5. Nyttige Tips: Vi deler innsikt og råd for å få mest mulig ut av verktøyet, inkludert hvordan man tilpasser svar og utnytter de avanserte funksjonene som er tilgjengelige selv i den gratis versjonen.
 6.  Etiske Vurderinger: Vi diskuterer den etiske siden ved bruk av AI, potensielle utfordringer, og viktigheten av å kritisk vurdere informasjonen som blir gitt.

Kursholder er Thordur Arnason fra Gervi Labs. Han har de siste årene jobbet med det banebrytende potensialet i kunstig interlligens. Han er en viktig stemme i  den teknologiske debatten og belyser kompleksiteten i KI-revolusjonen med engasjement, med egne erfaringer og praktiske eksempel.