Kjøper regnskapskontor i Bergen 

Tveit Regnskap har kjøpt 100 prosent av aksjene i Vangdal Regnskap i Bergen. Dermed blir Tveit Regnskap den største uavhengige regnskapsaktøren på Vestlandet. 


Fra nyttår av blir Jone Tveit leder for 35 nye medarbeidere i Bergen og Oslo. Med kjøpet av Vangdal Regnskap blir Tveit Regnskap den største uavhengige regnskapsaktøren på Vestlandet. Foto: Tveit Regnskap

Vangdal Regnskap har 35 ansatte og hadde 33 millioner kroner i omsetning i 2017. Ved nyttår overtar Tveit Regnskap eierskapet, og vil da ha over 215 ansatte fordelt på 18 kontorer i Rogaland, Sunnhordland, Bergen og Oslo. Med oppkjøpet styrker Tveit også et allerede bredt spekter av tjenester, heter det i en pressemelding. 

- Oppkjøpet gjør Tveit Regnskap i stand til å videreutvikle organisasjonen til beste for ansatte og kunder. Tveit og Vangdal har mange komplementære styrker, som vil gjøre oss til bransjens naturlige førstevalg, sier Jone Tveit, eier og daglig leder i Tveit Regnskap. 

Les også: Tilbyr «fastlegeordning» for bedrifter i vekst

Vangdal Regnskap har i hovedkontor i Bergen og avdelingskontor i Oslo. Selskapet ble etablert i 1988, av Tarjei Vedå Vangdal. Vangdal ønsker nå å fokusere 100% på nye forretningsområder etter å ha drevet regnskapsbyrå i 30 år, og det er hovedgrunnen for salget. 

- Både Tveit Regnskap og Vangdal Regnskap har et solid fundament helt tilbake til henholdsvis 1969 og 1988. En sammenslåing av disse solide selskapene vil gi gode synergieffekter på kompetanse og fremtidig utvikling, sier Tveit. 

Tveit Regnskap har i dag 180 ansatte, som bidrar med Bidrar i dag med rådgivning og regnskapstjenester for ca. 1700 landbrukskunder og 2700 bedriftskunder. Hovedkontoret ligger i Skjold, med avdelingskontor i Bergen, Bømlo, Etne, Fitjar, Fusa, Haugesund, Husnes, Karmøy, Odda, Rosendal, Sand, Sauda, Skjold, Stavanger, Stord, Tysvær og Ølen.

Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips