Bygger signalbygg på Gismarvik

Ølen Betong Gruppen AS har inngått avtale med Vest Entreprenør AS om bygging av verksted og kontorbygg i Haugaland Næringspark, Gismarvik.

Image
Fra kontraktsigneringen i Ølensvåg. F.v. Atle Berge (ØBG), Lars Berland (VE), Svein Atle Berge (ØBG), Ingmund Egeland (VE) sammen med en modell av bygget. Foto: Pressefoto. 

Bygget blir et signalbygg med alt det siste innen miljøteknologi for energi, og blir det første næringsbygget som reiser seg i næringsparken, opplyser de to aktørene i en pressemelding.

- Vi har arbeidet lenge med disse planene, og det var viktig å få til et moderne, og ikke minst miljømessig bygg som skal fungere optimalt til våre behov nå og i lang tid framover, sier Svein Atle Berge i Ølen Betong Gruppen.

Det nye bygget skal være på totalt 3000 m2 på 12 mål tomt, og består av 1950 m2 haller og 1050 m2 kontorlokaler. Bygget skal blant annet inneholde service- og verkstedavdeling for store kjøretøyer samt vaskehall. I tillegg vil det være en viss produksjon av ulike betongvarer.

Image
Illustrasjonsbilde av det nye bygget. Foto: Pressefoto. 

- Vi er veldig klare til å bygge det første signalbygget i Haugaland Næringspark, sier Ingmund Egeland i Vest Entreprenør, som legger til at bygget skal være energiklasse A.

I hovedsak skal bygget benyttes av selskapene i Ølen Betong-systemet, men det er lagt opp til at en del av kontorlokalene skal leies ut. 

Bygget skal oppføres med moderne fasader i betongelementer, glass og aluminium.

- Konseptet vi skal bygge etter her, er gjennomtenkt fra ende til annen og kun med moderne løsninger. Vi har gjennom deltakelse i mange prosjekter de senere årene, lært enormt mye som nå er konkretisert til blant annet dette konseptet, forsetter Ingmund Egeland som er prosjektutvikler og markedssjef i Vest Entreprenør.

Prosjektet forutsetter godkjenning hos kommunen. Prosjektering er allerede startet, og målsettingen er å sette i gang så snart som praktisk mulig. Anslått byggetid er litt under et år.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips