Flyttet inn hos Hundhammer Transport

Hundhammer-tomta er igjen blitt trailerbase, etter at Hundhammer Transport etablerte seg med nytt selskap på Karmøy. De neste to årene skal Taraldsøy Transport drifte godstransporten sin fra Ølen. 

De neste to årene skal Taraldsøy Transport drive godstransporten fra tidligere Hundhammer Transport sin tomt i Ølen. 

I mai gikk Hundhammer Transport sammen med TNR Spedisjon AS og dannet selskapet TNR Hundhammer Transport AS. Dermed flagget også transportselskapet bilparken sin ut til Karmøy fra tomta ved E134 i Ølen sentrum. 

Nå har Taraldsøy Transport overtatt plassen. 

- Foreløpig er planen at vi skal leie her i to år. Vi har planer for å bygge ut tomten vår på Tongane i Etne, og mens vi jobber med det vil vi drifte alt som har med godstransporten vår her i Ølen, sier daglig leder i Taraldsøy Transport, Petter Taraldsøy. 

Taraldsøy Transport har i dag totalt 12 biler som kjører langtransport i hele Europa. Berge Sag, Tizir, og Stena Recycling er blant de største kundene, i tillegg mange transportoppdrag for landbrukskunder i hele landet.

Tidligere eier av Hundhammer Transport, Erik Hundhammer eier 30 prosent av nye TNR Hundhammer Transport, og bidro med 10 trailere fra sitt tidligere selskap da han gikk inn i nyetableringen med TNR. 

- Vi kommer fremdeles til å drive med samme transport som vi gjorde i Hundhammer Transport, men nå gjennom et nytt selskap sammen med TNR. Vi kjører mye spredningsgods, og vi så det var mange fordeler ved å samle oss med TNR på terminalen på Karmøy, sier Hundhammer, som har drevet «butikken» fra Hundhammer-tomta i mer enn 50 år. 

- Det blir jobbet med nye sentrumsplaner i Ølen, men foreløpig er det ingen konkrete plan for hva denne tomten skal brukes til i fremtiden. Men jeg ønsker selvsagt at det skal være aktivitet her, derfor var det veldig kjekt at Taraldsøy ønsket å ta over med samme virksomhet som vi har hatt der i påvente av nye reguleringsplaner, sier Hundhammer. 

Og leietakeren er minst like fornøyd. 

- Jeg må jo innrømme at det er veldig stas å få «overta» hos Hundhammer og samarbeide med en veteran i transportbransjen som Erik. Jeg har jo vært opptatt av trailere og transport hele livet, og har sett opp til ham siden jeg var en guttunge. Jeg tror denne ordningen var viktig for oss begge, sier Taraldsøy. 


Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips