Helgevold Gruppen satser i Sunnhordland 

Helgevold Gruppen går inn på eiersiden i Stord-selskapet Aritech.


- Gjennom Aritech sikrer Helgevold Gruppen seg kompetanse og leveringsevne som gjør selskapet bedre rustet til å levere større prosjekter og styrke sin totaltekniske gjennomføringsevne, skriver Helgevold Gruppen i en pressemelding. 

- Gjennom Arcitech vil Helgevold styrke sin totaltekniske gjennomføringsevne, sier Johannes Helgevold (t.v.), her sammen med Styreformann i Aritech, Helge Gjøsæter. Foto: Helgevold Gruppen

Aritech er en rådgivende bedrift for tekniske fag med et sterkt tverrfaglig prosjekterings- og rådgivningsmiljø. Bedriften vil bestå som et selvstendig selskap samtidig som de blir en del av Helgevold Gruppen. 

- Helgevold vil dra nytte av vårt tverrfaglige prosjekteringsmiljø , og vi vil dra nytte av deres velutviklede stabstjenester, blant annet regnskap, timefangst, kvalitetssikrings- og personalsystemer, sier Jan Richard Dyrseth i Aritech. 

Helgevold Gruppen har lenge vært en av de ledende totalleverandørene av elektrotjenester i Vindafjord og på Haugalandet, og har den siste tiden rigget seg administrativt for ytterligere vekst. 

Selskapets har gjennom 30 år bygget seg opp solid erfaring innen et bredt spekter kompetanseområder som elektro, automasjon og telekommunikasjon, og har  utviklet et sterkt automasjonsmiljø innen styring og overvåking av fiskeoppdrett. 

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips