Etablerer seg i Trøndelag 

Nordic Concrete Group (NCG) etablerer nytt selskap i Trøndelag sammen med NorBetong. 3. september overtar selskapet driften av syv betongstasjoner. 


Ølen Betong etablerte i 2017 Nordic Concrete Group (NCG) sammen med Kongsvinger Betong Gruppen. Nå satser NCG på Trøndelag, og har opprettet det nye selskapet Betong Øst Trøndelag sammen med NorBetong. 

- Trøndelag er en viktig del av NCGs veksstrategi , sier Svein Atle Berge. 3. september overtar nye Betong Øst Trøndelag alle NorBetongs fabrikker i Trøndelag. 

- Trøndelag er viktig for NCGs vekststrategi. Det er mange store prosjekter på trappene i regionen, som blant annet utbygging av NTNU og flere betydelige samferdselsprosjekter, sier daglig leder i NCG, Svein Atle Berge. 

NCG-konsernet har i dag eierinteresser i 43 betongfabrikker i Norge, og fra 3. september får de fem nye; i Fagervika og Heimdal i Trondheim, i Orkanger, Stjørdal og Hemne. 

Dermed blir det nye selskapet den største aktøren i Trøndelag. 

- Vi skal overta alle betongfabrikker som eies av NorBetong i Trøndelag i dag, i tillegg til to mobile betongverk. Vi overtar samtidig alle prosjektavtaler i regionen, sier Berge. 

NCG og NorBetong skal eie 50 prosent hver av det nye selskapet. 

NorBetong er en del av HeidelbergCement Group, en global aktør innen tilslag, sement, betong, og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 59.000 ansatte i 60 land.

Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips