Mamma Mia på flyttefot 

Barneutstyrsforretningen flytter, men ikke så veldig langt. 2. oktober er det «nyåpning» i nye lokaler. 


Fremdeles litt flyttesjau, men tirsdag 2. oktober håper Mamma Mia-innehaver Lene Holten Leifsen at alt skal være på stell til nyåpning. 

I juli stengte klesbutikken To Humler dørene til forretningen sin på Ølen Senter. Nå sørger Mamma Mia for nytt liv i lokalene. 

- Jeg bestemte meg for to uker siden, og etter det har det gått i nedpakking, flytting og oppakning. Dette er veldig fine lokaler, og jeg tror plasseringen her vil gjøre det enda enklere for nye kunder å oppdage oss, sier innehaver av Mamma Mia, Lene Holten Leifsen. 

Mamma Mia har siden oppstarten i 2012 holdt til i egne lokaler i Ølen sentrum. I april i år flyttet butikken, som siden har delt lokaler med bokhandelen hos Ølen Bok & Papir. Frem til nå. 

- Noen av mine leverandører ønsker at Mamma Mia skal være en ren barneutstyrsbutikk, og jeg ble oppfordret til å flytte til eget lokale hvor det kun ble solgt barneklær og utstyr. Vi ville uansett bli værende på Ølen senter, og selv om det var veldig trist at To Humler stengte, er jeg glad for at Mamma Mia kan bidra til å skape liv i tomme lokaler igjen, sier Leifsen.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips