Treningssenter med fjordutsikt 

Med 60 medlemsavtaler på plass og stinn brakke allerede første fellestime, er søsknene Svein Ove Vestre og Amalie Nesheim Vestre mer enn fornøyde med starten på Trimeriet Skjold. Målet for det nyåpnede treningssenteret er 350 medlemmer. 

Sammen med søsteren Amalie Nesheim Vestre har Svein Ove Vestre gitt liv til det gamle samvirkelaget i Skjold. Trimeriet Skjold åpnet dørene på mandag.


Samtidig som tømrerne legger siste hånd på fasaden, er det god gang i frivektsavdelingen på Trimeriet Skjold. Og det har det vært siden treningssenteret åpnet dørene på mandag. 

- Vi ønsket at folk flest skulle ta turen innom og valgte da å kjøre en åpen uke. Det har vært stor suksess og vi har hatt besøkende fra alle aldersgrupper, fra 10 til 86 år. Vi setter veldig stor pris på at så mange har valgt å ta turen, forteller Svein Ove Vestre og søsteren Amalie Nesheim Vestre, som har pustet liv i det gamle «samvirkelaget» i Skjold. 

Særpreg med fjordutsikt

I fjor sommer kjøpte Svein Ove bygget i Skjoldavikvegen, og etablerte Trimeriet Skjold. Selv om det deler navn med trimeriet i Haugesund, er treningssenteret i Skjold et selvstendig selskap med Vestre som eneeier. Nærmere 600 kvadratmeter gammelt og grått lagerlokale er i løpet av høsten ombygd til et moderne treningssenter med sjøutsikt over Skjoldafjorden og ganske så originalt interiør. 


- Jeg har brukt mye tid på å  finne gode løsninger som utnytter lokalet best mulig. Det har vært veldig viktig for meg å utvikle treningslokaler med et særpreg og av en viss interiørmessig kvalitet.  En av de aller viktigste kvalitetene ved bygget er beliggenheten, og derfor valgte jeg å utnytte det med  store vinduer ut mot fjorden. Kalstveit Bygg har stått for en stor del av byggejobben, og vi er veldig fornøyde med resultatet. Det hører vi også fra de som har vært innom, sier Svein Ove. 

Og det har ikke vært ratt få. Tirsdag kveld var det stinn brakke da instruktør Amalie Nesheim Vestre holdt sin første fellestime. 

- Det var mye folk, og ganske hett der en stund, men det var tydelig at de som var der trivdes. Det merket vi på innmeldingene etterpå, sier Amalie som sammen med to instruktører skal sørge for en allsidig ukeplan med fellestimer i trimeriet. 

Vil utvide tilbudet

- Vi skal være et fullverdig treningssenter, og ha et så bredt tilbud som mulig; I dag har vi fasiliteter for både styrke- og cardiotrening, vi har gruppetimer, og tilbyr med personlig trener for de som ønsker det. Vi jobber også med å knytte til oss ernæringsfysiolog og idrettsmassør. Men først og fremst skal vi komme oss skikkelig i gang, og så vil vi se an etterspørselen før vi utvider med nye tilbud, sier Amalie som skal stå for den daglige driften av senteret. 

Søsknene Vestre legger opp ukeplanene for å lette på logistikken for alle aldersgrupper som vil bruke fritiden aktivt i Skjold. 

- Vi ligger nært både skole, fotballbane og Skjold arena. Ukeplanene våre har ungdomstrening etter skoletid, og treningstimer for voksne som passer med barnas fritidsaktiviteter. Vi skal gjøre det enkelt for folk å sjonglere både egen og familiens fritidsaktiviteter med trening her på ettermiddag- og kveldstid. Målet er 350 medlemmer, og jeg tror en slik tilrettelegging vil være viktig for å nå det målet, sier Svein Ove. 

Trimeriet utgjør en tredjedel av bygningsmassen, og treningssenteret er bare byggetrinn 1, poengterer han: 

- Det er eiendomsbiten i det hele som har trigget meg til å sette i gang med dette. Jeg ønsker å utvikle noe her i Skjold, og ser et stort potensialt i bygget. Det var viktig å få på plass en sentral leietager fra starten av, og den leietakeren etablerte jeg selv med trimeriet. Med Amalie sin erfaring og interesse for trening var dette en naturlig satsing for oss. Videre ser jeg på flere muligheter for resten av bygget og tomten, og vurderer blant annet båtboder, lazertag og kontorfelleskap, sier Svein Ove.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips