Tilbyr kurs og coaching

Ålreit Coaching & kompetansesenter inviterer til informasjonsmøte i Ølensvåg 29. august om haustens kurs– og studieprogram.

Inviterer til informasjonsmøte om haustens studieprogram. På bildet: Jan Otto Hovda, dagleg leiar i Ålreit Coaching & kompetansesenter.


Ålreit er eit coaching- og kompetansesenter som tilbyr kurs og utdanning innan coaching i Bergen og på Haugalandet. Fokuset er på coaching innan sjølvutvikling og kommunikasjon både for privatpersonar og for leiarar i næringslivsroller.

- Informasjonsmøtet er like aktuelt for foreldre som bedriftsleiarar. Det blir eit generelt og uforpliktande møte om utdanningane me har til hausten, fortel dagleg leiar i Ålreit Coaching & kompetansesenter, Jan Otto Hovda.

Informasjonsmøte med Ålreit Coaching

  • Når: 29. august, kl 17-19
  • Kvar: Medvind Næringshage i Ølensvåg, møterom "Orkan"
  • Program: informasjon om haustens kurs- og studieprogram frå Ålreit Coaching & kompetansesenter
  • Påmelding her

Informasjonsmøtet som finn stad på Medvind Næringshage i Ølensvåg, er eit uforpliktande, gratis møte om studieprogramma og korleis ein jobbar i desse programma.

- Alle er velkomne, ein treng berre vere nysgjerrig på kva dette er for å stille. Ingen førehandsinformasjon er nødvendig, legg han til vidare.

Ålreit i kontorfellesskapet

I april i år flytta Ålreit Coaching & kompetansesenter inn i kontorfellesskapet i Medvind Næringshage i Ølensvåg. Frå Ølensvåg vil dei kunne tilby tenestane sine i større grad til marknaden i Vindafjord enn dei før har gjort.

- Her blir me sentralt tilgjengelege, og det blir enklare å møte personleg, seier Hovda som i utgangspunktet skal vere på kontoret i Ølensvåg to arbeidsdagar i veka.

Kva er coaching?

  • Coaching er ein målretta prosess mellom trenar og individ.
  • Målet er at individet skal gjennom ein utviklingsprosess frigjere sitt potensial.
  • Coaching kan bli utført mellom trenar og individ, eller i større grupper.
  • Med ein coach kan ein jobbe opp mot utfordringar innan jobb, personleg utvikling og saman som grupper.

Medrekna dagleg leiar, Jan Otto Hovda, er det fire tilsette i bedrifta som årleg gjennomfører både studieprogram og kurs innan coaching. Dei har alle utdanning som coachingtrenarar og har sertifiseringar innan coaching frå Den Norske Coachforening. 


Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips