Starte bedrift? Disse to gir deg starthjelpa

Går du med en gründer i magen? Lurer du på om forretningsideen din er liv laga? Og hvordan du kan sette den ut i live?  Da bør du å ta en prat med Arne Gunnar Habbestad eller Morten Helland. 

Står klar til tjeneste: Dersom du går å grubler på en forretningsidè, har disse to veldig lyst å høre om den. Arne Gunnar Habbestad (t.v) og Morten Helland er etablererveiledere i Medvind24 Næringshage, og kan gi deg starthjelpen du trenger for å starte egen virksomhet. 

Etableringsveiledning

 • Gratis lavterskeltilbud for enkeltpersoner og bedrifter i etableringsfasen 
 • Rådgivning for alle som har planer om å starte sin egen bedrift, uavhengig av hvor langt man er kommet i prosessen 
 • Ta kontakt om du ønsker å diskutere planene dine:  
 • Morten Helland
  Tlf.: 4586 5508
  morten@medvind24.no

  eller

  Arne Gunnar Habbestad
  Tlf.: 9828 6808
  arnegh@medvind24.no

- Det er egentlig ikke så veldig skummelt å starte egen bedrift, så lenge man har en god nok plan, er motivert nok og har pågangsmot. Det er derimot veldig viktig å ha tenkt gjennom noen helt grunnleggende ting, som man ikke alltid kommer på selv. Og det kan vi hjelpe til med, sier Helland og Habbestad. 

Det er mange gode ideer der ute, og noen trenger litt fødselshjelp for å sette forretningsdrømmen ut i live. 

Som forretningsrådgivere i Medvind24 Næringshage står Habbestad og Helland klar til å gi hjelpen som trengs: De tar de to i mot alle som ønsker å lufte en forretningsidè eller diskutere mulighetene for å etablere egen bedrift. 

- Det er en uformell seanse der vi tar en prat om hvilke planer du har og hvordan du har tenkt å gjennomføre dem. Vi er en sparringpartner som kan bidra med ærlige tilbakemeldinger på ideen, råd om hvordan planene kan realiseres,  og innspill til eventuelle endringer som kan være lurt å tenke gjennom, sier Helland. 

Stiller de rette spørsmålene

Å få etableringsveiledning innebærer å få innspill på forretningsideen, gode tips til hvordan den kan realiseres,  og bli stilt alle de riktige og viktige spørsmålene: Er det et marked for produktet eller tjenesten din? Hvordan skal du tjene penger på den? Og er du villig til å gi det ekstra som trengs for å få det til? 

- Mange har et lidenskapelig engasjement rundt et produkt, en tjeneste eller en idè som de vil gjøre levebrød ut av, og det er helt avgjørende at man virkelig brenner for ideen sin og har pågangsmotet som skal til for å realisere den. Samtidig kan man lett glemme å tenke på den økonomiske realismen i planen, og da kan det være lurt å lufte planene sine med noen som ser dem med "nye" øyne, og som kan gi innspill til hvordan man kan ta planene et steg videre, sier Habbestad.

Næringshagens to forretningsutviklere har lang erfaring både fra etablering og drift av egne virksomheter, og har i flere år bidratt med rådgivning og etableringshjelp til gründere innen alt fra helse- og velvære, entreprenører, butikkdrift eller konsulentutleie. 

I tillegg til å gi en vurdering av forretningsideen og bedriftsplanene, kan også Medvind24 Næringshage sette deg i kontakt med andre «gode hjelpere» og samarbeidspartnere som kan være nyttige for deg som gründer og som kan hjelpe deg videre på veien. 

- Vi har et stort nettverk og kjenner godt til hvilken kompetanse som trengs når man starter egen virksomhet. Om det gjelder økonomi, markedsføring, praktisk gjennomføring eller eventuelle støtteordninger, vet vi hvem som kan hjelpe deg videre på veien.

Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips