Møt Innovasjon Norge! 

4. september kan både gründere og etablerte bedrifter bli bedre kjent med hva Innovasjon Norge kan bidra med for vekst og utvikling. 

 

Innovasjon Norge bidrar til nyskaping i norsk næringsliv, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter, både gjennom nye grunderbedrifter og vekst i allerede etablerte virksomheter. 

Innovasjon Norge - 4. september

4. september kommer Innovasjon Norge til Medvind24 Næringshage, hvor både nye og etablerte, små og store bedrifter er velkomne til å bli bedre kjent med mulighetene for utvikling gjennom Innovasjon Norge. 

Dagen starter med temasamlingen «Fra idè til marked» som først og fremst er rettet mot gründere . Her kan du lære mer om hvordan gå frem for å teste og videreutvikle idéen din, og hvordan næringshagen og andre lokale aktører i samarbeid med Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Deretter vil neste økt rettes mot etablert næringsliv, hvor Innovasjon Norge presenterer hva de kan bidra med for utvikling hos godt etablerte bedrifter. Det omfatter muligheter og støtteordninger i forbindelse med blant annet internasjonalisering, omstilling, næringsklynger og mye mer. 

- Innovasjon Norge er en stor og viktig aktør i virkemiddelverden. Både i forhold til kunnskap og finansiering. 4. september har vi lagt opp til en dag der vi prøver å treffe alle Innovasjon Norges målgrupper, fra gründere til etablert næringsliv. Vi håper folk tar seg tid til å komme innom næringshagen for å få med seg noe som kan være både lærerikt og matnyttig, sier daglig leder i Medvind24 Næringshage.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips