Hvordan få pengene til å vokse med fond? 

Det kan være en krevende øvelse å manøvrere seg frem i fondsjungelen. 24. april inviterer Sparebank 1 SR-Bank til  åpent møte om investering i egen fremtid og hvilke muligheter som finnes gjennom fondsparing.


Magne Christiansen i Sparebank 1 SR-Bank inviterer til fondskveld i Ølen. - Om man kan mye eller lite om penger og renter, vil det være nyttig å få med seg gode råd om hvordan man skal investere i en god økonomisk fremtid,

- Det kan være vanskelig å vite hvordan man best mulig skal ruste seg økonomisk for fremtiden. For oss er det viktig at kundene våre har muligheten til å velge løsninger som passer dem og deres situasjon best mulig, sier banksjef Magne Christiansen i Sparebank 1 SR-Bank. 

Hvordan få pengene dine til å vokse?

  • Fondskveld arrangert av Sparebank 1 SR-Bank
  • Åpent for alle
  • Tid: 24. april, kl. 18.00 – 20.00 
  • Sted: Ølen Idrettslag sitt klubbhus 
  • Meld deg på her!
  • Sparebank 1 SR-Bank er samarbeidspartner med Medvind Næringshage

Onsdag 24. april inviterer han derfor til informasjonskveld i Ølen, med fond på agendaen. I løpet av kvelden skal markedssjef Nina Stange Jakobsen i SR-Forvaltning og produktsjef sparing i SR-Bank, Kristoffer Knudsen informere om de ulike fondsalternativene, hvilke muligheter kundene har, og hvilke valg man kan ta for å sikre seg økonomisk sikkerhet. 

- Vi kommer til å informere om våre fondsalternativ, hva som er viktig å tenke på ved fondssparing, og hvilke alternativer som passer best for de enkelte kundegruppene. Om man kan mye eller lite om penger og renter, vil det være nyttig å få med seg gode råd om hvordan man skal investere i en god økonomisk fremtid, sier Christiansen. 

Nye fond

SR-Forvaltning har lansert fem nye SR-Bank Fond i 2019. Det er en viktig milepæl for et selskap som har drevet med verdipapirforvaltning i 20 år, mener banksjefen. 

- Det viktigste for oss er ha produkter som passer de aller fleste. Med flere risikoklasser har kundene våre flere valg. Grunntanken i SR-Forvaltning er å alltid tilby noe som er så bra at vi selv vil kjøpe det. Og nettopp det er også utgangspunktet for de nye fondene som er lansert nå. Langsiktig kapitalforvaltning tilpasset kundene er hovedmålet, sier Christiansen. 

SR-Forvaltning forvalter SR-Bank Fondene, som består av åtte verdipapirfond: tre aksjefond, to obligasjonsfond og tre kombinasjonsfond. Investeringsfilosofien er aktiv, ansvarlig, langsiktig og verdiorientert. Selskapets investeringer skjer hovedsakelig i selskaper der aksjekursen er lav i forhold til bokførte verdier og inntjening, og som betaler solide utbytter. 

Disse fondene ble lansert i januar: SR-Bank Rente, SR-Bank 20, SR-Bank 80, SR-Bank Verden, SR-Bank Norge SR-Forvaltnings nye aksjefond, SR-Bank Norge og SR-Bank Verden, har gitt 8,89 prosent og 6,81% prosent avkastning til kundene siden lansering 2. januar. SR-Bank 80 og SR-Bank 20 har gitt henholdsvis 5,67% prosent og 1,95% prosent avkastning (så langt i år). 

Totalt forvalter SR-Bank Fondene ca. 3,7 mrd kroner. 

– For våre porteføljer er det spesielt energiaksjene, finansaksjene og enkelte konsumselskaper som har bidratt til avkastningen, sier investeringsdirektør Bjarne Jåtten Meling. Faktaboks: Sparebank 1 SR-Bank er samarbeidspartner med Medvind Næringshage. 

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips