Energikomfort fusjoneres med Helgevold Elektro

Skåneviksbaserte Energikomfort AS fusjonerer med Helgevold Elektro AS, og blir dermed en del av Helgevold Gruppen.

Fra venstre: Johannes Helgevold, Frode Molnes, Arve Vågen, Torleiv Sydnes og Anne Marit Helgevold Heggebø. Foto: Helgevold Gruppen.


Eierne i Energikomfort Frode Molnes, Torleiv Sydnes og Arve Vågen har vært åpne om at de ønsker en positiv utvikling, og Molnes tok derfor kontakt med Johannes Helgevold. Begge parter er enig om at dette skal bli et gode både for de ansatte og for kundene i distriktet, kommer det fram i en pressemelding fra Helgevold Gruppen om oppkjøpet.   

Energikomfort har drevet elektrovirksomhet i Skånevik siden 2010, og har i hovedsak arbeidet på privatmarkedet med el. installasjon og varmepumper. 

- Det dukker stadig opp flere reguleringer, og det vil derfor være vanskeligere for mindre bedrifter å følge opp nye krav. Det stilles større krav til spisskompetanse, og digitaliseringen i samfunnet er i full gang, forteller Helgevold Gruppen. 

Arve Vågen blir ny avdelingsleder for Etne og Skånevik. Frode Molnes skal fortsette i bedriften med en arbeidsdag i uken,  da han nå går inn som lærer ved Ølen Videregående Skole til høsten. Driften vil fortsette som før i det samme lokalet i Skånevik sentrum.

Etter fusjonen med Helgevold vil selskapet få flere montørressurser i ryggen og mer spisskompetanse på forskjellige felt. Helgevold får med seg seks dyktige ansatte fra Energikomfort, deriblant Leif Ramstad som har lang fartstid innen landbruksinstallasjoner.

Helgevold Gruppen som har hovedkontor i Sandeid, er i dag lokalisert i totalt syv kommuner på Haugalandet og Sunnhordland. En av kjerneverdiene til Helgevold er blant annet at de skal ha lokal tilknytning, som de nå sikrer seg i Skånevik.

De ansatte vil få et større arbeidsmiljø, og Johannes Helgevold og Arve Vågen ser fram til samarbeidet videre.

- Vi mener dette er med på å støtte et godt faglig miljø på indre Haugalandet, til det beste for både ansatte, samt eksisterende og nye kunder, forteller begge to. 


Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips