Skal koble gründere og investorer på DNB NXT

Det er ofte krevende for unge bedrifter å nå ut med sitt budskap. Det er også krevende å skaffe investorer. Det ønsker DNB å gjøre noe med,  og arrangerer derfor DNB NXT i Haugesund for tredje år på rad.

Fra fjorårets DNB NXT. Foto: DNB.  


Årets utgave blir arrangert på Byscenen i Haugesund onsdag 25. september.

DNB NXT Haugesund

  • 5. september
  • Tema: "Hvordan bygger man god innovasjonskultur?"
  • Foredragsholdere: Skipsreder og hovudeier i Knutsen OAS Shipping Trygve Seglem, administrerende direktør i Knutsen OAS Shipping Synnøve Seglem, fremtidsforsker Louise Opprud Jakobsen, Apias-gründer Tor Ivar Våge, leder av New Tech Lab i DNB Yngvar Hørg Ugland
  • Påmelding til arrangementet her

- Det er allerede i underkant av 90 påmeldte en knapp uke før arrangementet går av stabelen. En god blanding av gründere, investorer og andre folk fra næringslivet er på listen. Det er vi veldig godt fornøyd med når vi vet at det tradisjonelt er mange som melder seg på den siste uken, forteller Hanne Grutle i DNB.

Samarbeid mellom aktører i Sunnhordland og på Haugalandet

I år er det DNB sammen med Atheno AS på Stord, Gründerloftet i Haugesund og Validé Haugesundregionen som står bak arrangementet.

- Det er avgjørende for oss at vi har et godt samarbeid med disse aktørene. De sitter tett på mange av gründerne til vanlig. Med ulike nettverk på Haugalandet og i Sunnhordland når vi ut til mange og kan skreddersy et program som forhåpentligvis treffer godt, legger kollega Muamer Sehic til.

Trygve Seglem pluss en hjernenørd og fremtidsforsker

Hovedtema i 2019-utgaven er: Hvordan bygger man god innovasjonskultur?

- Det bør være interessant tematikk for mange. På scenen vil man få høre blant annet Synnøve og Trygve Seglem fra Knutsen- rederiet, hjernenørd og fremtidsforsker Louise Opprud Jacobsen, Apias-gründer Tor Ivar Våge, og Yngvar Jørg Ugland i New Tech Lab i DNB, forteller Sehic videre.

Men aller størst spenning knyttes kanskje til pitchekonkurransen.

- Vi har åtte unge oppstartselskaper som får tre minutter på å presentere sin idé fra scenen. I potten ligger det både en pengepremie og mulighet for å skaffe seg nye investorer. Og for de som ikke skal presentere blir det gode muligheter for mingling og knytte nye kontakter. Dette blir bra. Vi gleder oss, avslutter Hanne Grutle.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips