AutoStore er årets bedrift i Europa

AutoStore

Lars Sæbø og Magne Hatteland fra AutoStore var i Warszawa onsdag og tok imot den gjeve prisen. Dette skal behørig feires med de ansatte i januar, lover Hatteland.

Det Vats-baserte selskapet AutoStore er kåret til Business of the Year i kategorien virksomheter med en omsetning på 150 millioner euro eller høyere i 2019/20.


– Vi er utrolig stolte over å ha vunnet denne prisen og å bli anerkjent som en av Europas ledende bedrifter. Den mest spennende tiden for AutoStore er ennå fremover, da vi fortsetter å utvikle våre teknologiske evner for logistikk, detaljhandel og e-handel, sier konsernsjef Karl Johan Lier i en pressemelding.

AutoStore vant prisen i konkurranse med 150 000 andre europeiske bedrifter, og prisen ble delt ut på den årlige kåringen European Business Awards i Warszawa denne uken.

AutoStore var invitert til å delta i konkurransen for første gang i år, og  mediasjef Magne Hatteland var selv tilstede i Warszawa for å ta imot prisen. 

– Det er en stor ære, sier Hatteland. – EBA er den mest prestisjetunge prisutdelelsen i Europa og vi vant i den gjeveste kategorien. Denne prisen anerkjenner det harde arbeidet hele temaet gjør. 


Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips