Utvider markedet med anlegg på Jørpeland 

Ved nyttår ble Ølen Betong største eier av Sandnes & Jærbetong, som nå utvider markedet med kjøp av betongselskapet Dalen Betong på Jørpeland. 

Sandnes & Jærbetong har inngått avtale med Dalen Betong AS om kjøp og overtakelse av betongblandeverket og kjøretøy ved Dalens anlegg på Jørpeland, skriver Sandnes & Jærbetong i en pressemelding. 

 Dalen Betong har mer enn 30 års erfaring med produksjon av ferdigbetong og betongprodukter. Foto: Dalen Betong

Siden nyttår har tidligere Sandnes Betong og Jærbetong vært driftet som ett selskap, med Ølen Betong som største eier. Det nye, sammenslåtte selskapet Sandnes & Jærbetong ble formelt slått sammen 1. oktober, og utvider nå markedet sitt med nytt anlegg på Jørpeland.

- Vi ser svært positivt på mulighetene og utviklingen i bygg- og anleggsmarkedet i Ryfylket. Blant annet vil åpningen av Ryfast gjøre området attraktivt for nyetableringer innen industri og som boligområde for Stavanger-regionen, sier daglig leder i Sandens & Jærbetong, Tor Magne Kvia. 

Sandnes & Jærbetong har i dag 70 ansatte, med anlegg i Sandnes og på Nærbø.

Daglig leder i Dalen Betong, Leif Dalen (t.h) og daglig leder i Sandnes & Jærbetong Tor Magne Kvia inngikk nylig en avtale om overtakelse av Dalen Betongs anlegg på Jørpeland.  Foto: Sandnes & Jærbetong

Fra og med 1. desember skal selskapet overta og videreføre driften av betongproduksjonen på Jørpeland. De åtte ansatte ved Dalen Betong blir da overført til det nye selskapet. 

Dalen Betong har over 30 års fartstid som leverandør av ferdigbetong og betongvarer til blant annet industribygg, tunnelportaler, driftsbygninger, boliger og kaier. 

Sandnes & Jærbetong er en sentral leverandør av betong til markedet på Sør-Vestlandet. I tillegg til ferdigbetong leverer selskapet en rekke betongvarer og prefab-produkter til bygg-, anleggs- og samferdselsbransjen. 

- Nå ser vi frem til å tilby produktene våre til et utvidet market i Ryfylke, i tillegg til avdelingene våre på Nærbø og i Sandnes, forteller Kvia.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips