Styrker tjenestetilbudet

Siden de startet opp, har Haugaland Bygg & Betong opplevd en jevn vekst og etterspørsel etter tjenestene de leverer. Nå styrker de byggetjenestene med ny avdelingsleder og nytt tjenestetilbud.

Fra venstre: daglig leder i HBB Rasmus Tore Stople, påtroppende avdelingsleder Thomas Helgeland, og kontorleder Camilla Børve. 


Thomas Helgeland trer inn som ny avdelingsleder for byggetjenestene til Haugaland Bygg og Betong, og skal blant annet ha ansvar for å følge opp snekkerne.

- Det blir spennende å gå i gang med jobben, og jeg ser på det som en tillitserklæring, forteller Helgeland som startet i bedriften i januar i år. 

Styrket fagkunnskap

Med sin bakgrunn som tømrermester skal Helgeland ta seg av kalkulering og tilbud, i tillegg til å følge opp arbeidet mot både privatmarkedet og næringslivet. Haugaland Bygg & Betong har den siste tiden styrket besetningen av snekkere og har nå fem fagarbeidere med variert bakgrunn fra både det utenlandske og norske markedet. Med et team med bredere erfaring, mener daglig leder Rasmus Tore Stople de vil kunne ta på seg større og mer avanserte jobber:

- Vi har styrket fagkunnskapen innen både bolig og rehabilitering, og er klare for å gjennomføre større jobber.

Satser på konseptgarasjer

Siden etableringen i 2012 har bygg- og betongentreprenøren hatt god vekst, og levert både bygg og betong til næringslivet og privatmarkedet på Haugalandet. Nå er de klar for å ta steget videre med satsing innen garasjemarkedet.

- Framover skal vi tilby en ny satsing med konseptgarasjer som er en effektivisering av både betong- og snekkerarbeidet. Dette gleder vi oss til å sette i gang med, forteller Stople.

Blir hovedeier

HBB-gründer og leder for byggetjenestene, Øyvind Hamre går nå ut fra eiersiden i Haugaland Bygg & Betong. Dermed blir med-gründer Rasmus Tore Stolpe, som også er daglig leder, stående som hovedeier av bedriften.

- Vi gjør også noen omrokkeringer i styret, men driften og tjenestene fortsetter som før, forteller Stople.

Totalt er det nå 25 ansatte i Haugaland Bygg & Betong, hvor femten ansatte jobber med å levere betongtjenester, to leverer flis- og muretjenester, fem i byggetjenestene, og tre jobber i administrasjonen.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips