Starter landsdekkende selskap

Knapphus Energi etablerer Knapphus Energi Norge, en nytt selskap som skal tilby farget diesel på landsdekkende basis. 


Det nye selskapet er et fellesforetak etablert sammen med St1 Norge. Knapphus Energi Norge blir en ledende og landsdekkende aktør for farget diesel, skriver Knapphus Energi i en pressemelding. 

På jakt etter lokale samarbeidspartnere:  -Vi håper å dra nytte av vår lange erfaring og St1’s landsdekkende tilstedeværelse, samtidig er vi på utkikk etter flere lokale samarbeidspartnere, sier Jarle Sjurseike i Knapphus Energi. 

- Vi har lenge hatt et godt samarbeid med St1. Det var derfor naturlig for oss å gjøre dette sammen med dem, spesielt med tanke på deres lange og gode erfaring i dette markedet. Deres fokus på fornybart drivstoff, som vi vet blir mer etterspurt i tiden fremover, er i tråd med våre verdier, sier Jarle Sjurseike i en pressemelding fra Knapphus Energi. 

Det nye selskapet skal tilby  fleksibel og smidig logistikk for kunder innen entreprenør- og industrisegmentet. 

- St1 Norge går inn på eiersiden for sikre forsyningskjeden og ressurser til produktutvikling innen segmentet for avgiftsfri diesel. Målet for samarbeidet er å være en aktør med landsdekkende logistikk for salg og distribusjon av farget diesel, heter det videre i pressemeldingen. Samarbeidspartner St1 Norge, har som visjon å være ledende innen produksjon og salg av CO2-bevisst energi. 

Virksomheten består av ni tankanlegg, samt distribusjons- og bensinstasjonsnettverket Shell. St1’s virksomhet leverer et bredt spekter av energiprodukter og tjenester, fra vindkraft til avansert biodrivstoff laget av bio-avfall. 

- Vi ser at mange av våre kunder ikke lenger kun jobber lokalt. Hensikten med det nye selskapet er å dekke den stadig økende etterspørselen etter nasjonale leveringsavtaler. Målet for høsten er å finne samarbeidspartnere innen distribusjon som ønsker å bli med oss på laget for å bli en ledende aktør på drivstofflevering i Norge. Med lokale avdelinger skal kundene slippe å ringe et sentralt nummer for å bestille drivstoff. En lokal forankring sikrer både stor fleksibilitet og muligheten til å tilpasse seg kundens behov, sier Sjurseike.


Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips