Satser videre med Tinghaug-oppskriften

I løpet av et halvt år ble fem av seks leiligheter solgt til førstegangsetablerere på Tinghaugen i Vats. Nå satser utbygger Nordbohus Haugaland videre med samme suksesskonsept i Gartnerhagen i Ølen. 

Anders Molland og Nordbohus  Haugaland er klar for å bygge i Gartnerhagen i Ølen. 


- Seksmannsboligen på Tinghaugen viste seg å møte et behov der ute. Derfor satser vi på utbygging i Ølen etter samme oppskrift. Vi har allerede opplevd godt med interesse for prosjektet både fra eldre og yngre, forteller driftsansvarlig i Nordbohus Haugaland, Anders Molland. 

I løpet av sommeren og høsten håper Nordbohus å ha sikret seg ti forhåndskjøpere for å kunne starte byggingen i Gartnerhagen. Totalt er det prosjektert med to seksmannsboliger og to firemannsboliger, som selges fra 1 790 000 til 2 475 000 kroner. 

Slik vil Nordbohus Haugaland bygge ut i Gartnerhagen:


Fem av seks gikk unna

Næringshagebedrift i Medvind

 - Vi ønsker å imøtekomme kjøpere som vil inn på markedet, men ikke har mulighet til å kjøpe seg eneboliger til dagens priser. Markedet er tøft akkurat nå, og det er mange boliger til salgs som ligger ute til en pris langt over hva mange kan klare. Alternativet er da å leie, men det vil igjen utsette investeringen i egne verdier. Da er det bedre å kjøpe egen bolig og betale til seg selv, sier Molland. 

Anette Imsland Birkeland og Jarle Skrunes var to av dem som var på plass med flyttelasset på slaget 14.30, fredag før påske da Molland overleverte nøklene til leiligheten på Tinghaugen. Birkeland og Skrunes var da en av fire ferske boligeiere, alle under 30, som flyttet inn i seksmannsboligen, der fem av seks leiligheter ble solgt på under et halvt år. 

- De andre som har kjøpt her er folk på vår alder som vi kjenner. Dette er en god start for oss som førstegangskjøpere og midt i blinken for unge som vil etablere seg her i bygda, sier Skrunes og Birkeland. 

Tar konseptet til Ølen

Paret er en av grunnene til at Nordbohus Haugaland nå tar suksessoppskriften fra Tinghaugen til Ølen, og legger ut leiligheter for salg på Nordbohus sin eiendom i Gartnerhagen i Ølen. 

- Vi ønsker å tilby leiligheter som et rimelig oppstartstilbud for unge, og et godt alternativ for eldre som ønsker et mindre og funksjonelt hjem. Dette var et konsept som vi ville satse på både i de sentrumsnære grendene og ute i bygdene. Vi prøvde oss først i Vats, og nå kjører vi på med samme konsept midt i Ølen, sier Molland. 


Anette Imsland Birkeland og Jarle Skrunes sikret seg en av leilighetene på TInghaugen., og var godt i gang med innflytting like før påske. 

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips