Satser på proffmarkedet 

Norsk Maskinformidling girer opp med ny mann på laget. Nå styrker selskapet satsingen på salgsmegling for proffkunder innen anlegg og transport med Kjetil Stople i bresjen. 


NMF-gründere Aleksander Stople (f.v) og Kristoffer Bjelland satser på proffmarkedet med Kjetil Stople på laget. 

Norsk Maskinformidling (NMF) har siden 2017 tilbydd kjøp og salg av landbruks- og anleggsmaskiner, samt utleie av maskiner og salgsmegling for både privatkunder og bedrifter. Nå trapper selskapet ytterligere opp med Kjetil Stople på laget, og satser tungt på salgsmegling for entreprenører innen anlegg og transport. 

Stople kommer fra stillingen som distriktssjef i Volvo Maskin, og 1. februar blir han NMFs leder for forretningsområdet kommisjonssalg. 

- Denne ansettelsen er en viktig investering for å styrke laget og sikre videre god utvikling, sier NMF-gründere Aleksander Stople og Kristoffer Bjelland. Det er snart to år siden de to tok det steget fra å være ansatte på Westcon, til å starte opp egen bedrift. 

Større nettverk

Som salgsmegler, tar Norsk Maskinformidling rollen som selger og megler for de som ønsker å selge maskiner eller utstyr. Det omfatter alt fra verditakst og administrasjon til overlevering, og som en del av pakken vil NMF tilby gode innbyttemuligheter, finansierings- og transportløsninger. 

- I løpet av de siste årene har vi bygget oss opp et stort nettverk, og vi har en målsetning om å bli en foretrukken aktør for salgsmegling på Vestlandet i årene som kommer. Med Kjetil på laget har vi nå ressursene til å rette oss enda mer inn mot proffmarkedet, og vi sikter oss inn på mer salgsmegling for store og små entreprenører. Med lang erfaring fra bransjen kan han bidra med et stort nettverk, og uvurderlig kjennskap til markedet på hele Vestlandet, sier de. 

- Gode løsninger som dette kan ofte være utslagsgivende for å få en god handel. Vår første prioritet er et godt samarbeid med entreprenørene for å få solgt utstyret deres, og sikre en trygg handel for alle parter, sier Kjetil Stople. 

- Stort potensiale

Kommisjonssalg har alltid vært en av Norsk Maskinformidlings forretningsområder, men med nytt mannskap vil selskapet rendyrke denne delen av virksomheten med ytterligere satsing på profesjonelle aktører i anleggs- og transportbransjen. 

- Det er økende etterspørsel etter denne tjenesten, og potensialet er stort. Stadig flere ønsker å overlate salgs- og meglingsarbeidet til andre. Vår erfaring er at det ofte lønner seg økonomisk, samt at kundene sparer betydelig med tid og arbeid på å det, sier Bjelland. 

 Norsk Maskinformidling holder til i Ølen i Vindafjord, og har siden starten oppstarten i 2017 formidlet maskiner og utstyr for kunder i hele landet. Selskapet har i dag fire ansatte.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips