Satser i sør 

Ølen Betongs datterselskap Ribe Betong overtar driften av Betong Sør sine blandeverk på Sørlandet. 

Ølen Betong er største eier av ferdigbetongprodusenten Ribe Betong, som nylig inngikk en avtale om overtakelse av Betong Sør sine anlegg. Betong Sør har i dag anlegg i Arendal, Grimstad og Kristiansand. 

Ribe Betonghar levert betong på Sørlandet siden 2005. Nå utvider de selskapet med overtakelsen av Betong Sør. Foto: Ribe Betong.  

- Vi har jobbet med dette en tid og ser frem til å styrke oss på Sørlandet. Med overtakelsen av Betong Sør, vil Ribe Betong ha ti anlegg fra Flekkefjord til Arendal, forteller Svein Atle Berge. 

Betong i 55 år 

Overtakelsen har virkning fra 2. januar 2017, og innebærer at Ribe Betong overtar og viderefører driften av alle Betong Sør sine anlegg. Selskapets ni ansatte vil bli overført til Ribe Betong. Betong Sør har produsert ferdigbetong siden 1961, og er i dag en av de største produsentene av ferdigbetong i Agder. 

- Vi leverer rundt 55 000 kubikkmeter betong årlig. Av de største prosjektene våre de siste årene er leveranser til badeanlegget Aquarama og Kilden kulturhus i Kristiansand, forteller daglig leder, Jack Sylte i Betong Sør. 

80 ansatte 

Med Betong Sør som del av selskapet vil Ribe Betong, inkludert Ribes Betongpumping, telle nærmere 80 ansatte, og vil ytterligere øke produksjonskapasiteten på Sørlandet. Med overtakelsen vil Ribe Betong ha produksjon ved to anlegg i Kristiansand, to i Arendal, i tillegg til anlegg i Grimstad, Lillesand, Åseral, Lyngdal og Flekkefjord.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips