Rørlegger Nils Torgrimsen AS har fått ny eier 

Etter 40 år i førersetet, har Nils Torgrimsen gitt roret til sønnen Bjarte. Han har vokst opp i bedriften og jobbet der i store deler av sitt voksne arbeidsliv. Bjarte Torgrimsen har også blitt eneeier i bedriften.

Det skjer flere endringer hos Rørlegger Nils Torgrimsen AS dette året. Fra venstre: tidligere eier Nils Torgrimsen, prosjektleder og ansatt gjennom 25 år Petter Åsheim, ny eier Bjarte Torgrimsen, ny butikksjef Drude-Mari Solheim. Foto : Elin Tvedt 


De siste årene har Nils Torgrimsen eid 50 prosent av bedriften, og sønnene Bjarte og Håkon 25 prosent hver. Ved nyttår overtok Bjarte 100 prosent av aksjene, men faren fortsetter å jobbe aktivt i firmaet. 

- Han har begynt å ta fri på mandager og har overlatt driftsansvaret til meg. Ellers er det meste som før. Han tar fortsatt hånd om det økonomiske. Den største endringen er at nå kommer alle telefoner til meg, sier Bjarte. 

Nils slapper av med at sønnen har ansvaret, og er raskt ute med å fortelle kundene at det er Bjarte som er daglig leder. 

- Jeg synes det er godt å slippe ansvaret, men likevel kunne jobbe med det samme som før. Ikke minst prate med kundene som jeg kjenner så godt, sier Nils. 

Viktige kunder

Det er en vel etablert bedrift Bjarte skal styre videre. Omsetning for 2016 lå på litt over 14 millioner kroner. Omsetningen har steget, med noen opp- og nedturer, og 2016 var et av de beste årene. 

Store bedrifter som Ølen Betong og Berge Sag har vært viktige kunder for Torgrimsen. Det samme gjelder det offentlige som har vært flink å bruke dem. 

- Vi har mest kunder fra Vindafjord, Etne, Suldal og Sauda. Det kommer også innom mange hyttefolk fra Haugesund. De spør ofte om råd til ting de skal gjøre hjemme. Vi har den faglige hjelpen de ikke alltid får i byen, sier Nils. 

Ny butikksjef

Det er flere endringer på gang hos Rørlegger Nils Torgrimsen AS. 22. februar fikk de sin aller første butikksjef, Drude-Mari Solheim (28). Hun har studert regnskap og økonomi, samt at hun har bakgrunn fra formgivingsfag. 

Bjarte er glad for å ha få fått på plass ny butikksjef. Kundene vil også merke store endringer i butikken. 

- Vi skal snart ha nyåpning med helt nytt butikk-konsept, nye farger og ny logo, sier Bjarte. 

Rørlegger Nils Torgrimsen AS har vært med i kjeden Bademiljø siden den startet i 1987. Kjeden er nå medlemseid. Det vil si at alle 115 butikkene i landet er medeiere.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips