Inngår rammeavtale med Telenor

Ølen Betong AS har inngått rammeavtale med Telenor for levering av betongvarer.  Antatt verdi er på ca. 60 millioner kroner.

Image
Salgsleder Knut Magne Østenstad og betongvareavdelingen ser frem til å starte opp med leveransene til høsten. 


20. august signerte Ølen Betong en landsdekkende rammeavtale med Telenor for levering av betongvarer. Samarbeidet dekker leveranser innen ulike dimensjoner av trekkekummer. Avtalen har en kontraktsperiode på tre år med opsjon på ytterligere 1 + 1 år, opplyser Ølen Betong i en pressmelding. 

- Vi er svært fornøyde med rammeavtalen med Telenor. Det er den største enkeltavtalen vi har inngått i Ølen Betong for betongvarer, forteller daglig leder Lars Norekvål.

- Leveringen av trekkekummer med et så stort omfang over hele Norge, gir oss i betongvareavdelingen en ny og utfordrende jobb som vi ser frem til å starte opp med til høsten, sier salgsleder Knut Magne Østenstad.

Ølen Betong er en nasjonal aktør som har lang erfaring med levering av betongvarer til ulike prosjekter i heleNorge. Summen av erfaring, kompetanse og leveringsdyktighet gjør at bedriften er godt rustet for å gjennomføre avtalen i samarbeid med Telenor.

- Telenor er i gang med en storstilt modernisering der vi ruller ut fiber samt oppgraderer mobilnettet i hele Norge. Betongkummer spiller en viktig rolle i moderniseringen, og vi er svært fornøyd med å ha fått på plass en landsdekkende rammeavtale for betongkummer. Vi ser frem til et godt samarbeid, sier seksjonsleder i Telenor, Pål Lafton.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips