Overtar kjøkkensenter på Karmøy 

Knapphus Kjøkkensenter AS har kjøpt opp 100% av aksjene til Karmøy Kjøkkensenter AS. 


Knapphus Kjøkkensenter overtok Karmøy Kjøkkensenter 2. juli. - I løpet av året skal vi investere en god del i den nye avdelingen, og ser frem til å satse ytterligere på Karmøy.  

- Vi leverer allerede i dag til mange kunder på Karmøy, og med oppkjøpet av Karmøy Kjøkkensenter vil vi få være enda tettere på dette markedet, sier Øyvind Nordtveit, daglig leder i Knapphus Kjøkkensenter. 

Knapphus overtok selskapet 2. juli 2018. Tidligere daglig leder for Karmøy Kjøkkensenter, Terje Steinsnes har valgt å selge 100 prosent av aksjene til Knapphus Kjøkkensenter, og har besluttet å si fra seg sin rolle i Karmøy Kjøkkensenter AS.  Nordtveit overtar som ny daglig leder. 

Karmøy Kjøkkensenter har i dag fire ansatte, og omsatte i fjor for ni millioner kroner. Inntil videre vil driften fortsette under navnet Karmøy Kjøkkensenter, men på sikt vil avdelingen også får Knapphus-merkenavnet på sin butikk. 

- Kjøkkensenteret på Karmøy vil fungere som en egen enhet, men under Knapphus-paraplyen. Sammen vil vi dra nytte av flere stordriftsfordeler og har muligheten til å ta inn større volum av blant annet hvitevarer. 

Nordtveit sier at oppkjøpet også vil gi Knapphus Kjøkkensenter et enda bredere sortiment å tilby kundene. 

- Karmøy Kjøkkensenter leverer kjøkken, bad, garderobe og vaskerom slik vi gjør i dag, men har Sigdal som hovedleverandør. Knapphus har til nå levert produkter fra Strai. Med kjøkkensenteret på Karmøy som en del av Knapphus-selskapet vil vi dermed få et bredere spekter modeller og utvalg å tilby kundene våre, sier Nordtveit. 

I løpet av høsten skal kjøkkensenteret på Karmøy gjennomgå en betydelig oppgradering. 

- Vi skal investere en god del på Karmøy i løpet av året, og ser frem til å åpne dørene til et enda mer moderne kjøkkensenter. Nedslagsfeltet på Karmøy er stort, og jeg ser et stort potensiale i utviklingen av butikken på Karmøy, sier Nordtveit.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips