Ølen Betong vinner av Klimaprisen 2020

Ølen Betong ble tildelt Klimaprisen ved årets ByggArena i Haugesund. 

Image
Daglig leder i Ølen Betong, Lars Norekvål, er stolt over at bedriften ble kåret til Klimaprisen 2020. Foto: Næringsforeningen på Haugalandet. 


- Vi er stolte av å få denne prisen, og det er flott at bedriften og de ansatte får annerkjennelse for arbeidet som blir gjort for å skape en bærekraftig utvikling, sier Lars Norekvål i Ølen Betong som i dag mottok prisen.

Klimaprisen tildeles den person, eller virksomhet, som i løpet av året har utmerket seg med å sette effektiv, bærekraftig og fremtidsrettet miljøtenkning på agendaen. Dette gjennom å inspirere, lede, gjennomføre tiltak, eller på andre måter stimulere til at Haugalandet beveger seg i en grønnere retning, forteller Næringsforeningen på Haugalandet i en pressemelding. Næringsforeningen er arrangør av den årlige konferansen ByggArena i Haugesund. 

Ølen Betong var sammen med Hatteland Bygg og Breidablikkgården Eiendom de tre finalistene i kåringen. 

I vurderingen til komiteen ble det lagt vekt på at kanditaten måtte ha vært villig til å satse på bærekraftige løsninger i lys av at dette kunne øke deres konkurransekraft i markedet. 

- Den kandidaten som har fått toppscore i komiteen tilfredsstiller disse føringene på en glimrende måte. Det er satt fokus på bærekraft og det gjøres investeringer i løsninger som vil inspirere andre. En ser imidlertid at godt klimaarbeid er kontinuerlig klimaarbeid. En kommer aldri i mål. Nye prosjekt og forbedringer må initieres, heter det videre i vurderingen.Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips