På lederjakt 

Haugaland Bygg & Betong vokser. Nå rigger selskapet seg for framtida og vil ha ny daglig leder med i bresjen av utviklingen. 


Disse tre ser etter ny daglig leder for seg selv og 27 andre ansatte i Haugaland Bygg og Betong. Fra venstre: daglig leder Rasmus Tore Stople, administrasjonsmedarbeider Camilla Børve, og medeier og gründer Øyvind Hamre.

Siden etableringen i 2012 har bygg- og betongentreprenøren hatt god vekst. Nå skal selskapet omorganisere seg og ser etter noen som kan ta driften inn i en ny vekstepoke. 

- Vi ser etter en faglig dyktig bygningsmann, eller kvinne, med kommersiell teft og erfaring fra administrativ ledelse. En som både er vant med å jobbe ute på byggeplass, men som samtidig trives med administrative oppgaver på kontoret, sier Rasmus Tore Stople, avtroppende daglig leder i Haugaland Bygg & Betong (HBB)

Stople håper å ha sin etterfølger på plass på nyåret, søknadsfristen går ut 31. desember. Stillingen vil være en kombinasjon av administrasjon og fagteknisk arbeid. HBBs nye leder må kunne sjonglere mellom strategisk bedriftsledelse og prosjekter ute på kundene. 

- Men det viktigste er kanskje de personlige egenskapene; vi trenger noen som er fremoverlente, handlekraftige og flinke med folk, om det så er kunder eller medarbeidere. Og selvsagt må de være sultne på gode resultater, sier Stople. 

Som medeier og gründer skal han selv være videre med i ledelsen av selskapet, men nå med fullt fokus på prosjekter ute på byggeplassen. 

- Med ny daglig leder vil HBB bli omorganisert, og jeg vil overlate ledelsen av selskapet for å konsentrere meg fullt og helt om prosjektering, planlegging og oppfølgingen ute i felten, sier Stople. 

Fra kontoret i Medvind24 Næringshage har HBB bygg- og restaureringsoppdrag over hele Vestlandet; fra Nord-Jæren til Sunnmøre. Totalt 30 ansatte leverer alt av tjenester innen betong- eller tømrerarbeid til alt fra eneboliger og hytter, til større industribygg. 

- Vi har hatt en fin vekst og vil passerer 45 millioner kroner i omsetning i 2018. Dette er først og fremst et resultat av et strategisk godt arbeid de siste årene, hvor vi sammen med et aktivt styre har hatt mye fokus på økonomistyring og tett oppfølging av regnskapet vårt. Vi har mange prosjekter på trappene, og er inne i et godt spor. Nå ser vi frem til å få en ny leder på laget som kan styre skuta videre i rett retning, sier Stople.

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips