Etablerer nytt betongselskap i Hardanger 

Ølen Betong AS og Høyer Odda AS etablerer nytt selskap. Odda Betong blir den nye betongleverandøren i Hardanger. 


Sammen om betongsatsing i Hardanger: Svein Atle Berge i Ølen Betong (f.v.), Arve Kvåle i Høyer Odda, og Lars Norekvål i Ølen Betong.

Fra og med 1. april vil Høyer Odda og Ølen Betong samkjøre betongaktivitetene sine i Hardanger gjennom nye Odda Betong. Ølen Betong og Høyer Odda eier 50 prosent hver av selskapet. 

Høyer Odda har siden 1986 levert entreprenør- og ingeniørtjenester, samt ferdigbetong til kunder i hele Hardanger. Fra og med 1. april vil betongvirksomheten skilles ut fra Høyer, og inngå i Odda Betong. Høyer Odda sin entreprenørvirksomhet vil fortsette som før. 

Ølen Betong har lenge vært en sentral betongleverandør til både privatkunder og større prosjekt i Odda og Hardanger, og har den siste tiden sett på mulighetene for å etablere seg i regionen, sier daglig leder Lars Norekvål. 

- Odda og Hardanger er et spennende område for oss, med mange prosjekter innen både samferdsel og bygg. Når vi når vi nå oppretter et selskap med Høyer, satser vi sammen med en godt etablert aktør, som kjenner markedet godt, sier Norekvål. 

Daglig leder i Høyer Odda, Arve Kvåle, går inn som styremedlem i Odda Betong. 

- Saken er positiv både for Høyer Odda og det nye selskapet. Odda Betong får to sterke eiere som begge er innstilt på investeringer og videreutvikling, slik at blandeverket fremstår som en styrket og ledende leverandør av ferdigbetong i Hardanger, sier Kvåle.

Odda Betong vil produsere betong fra dagens lokasjon på Eitrheim. Selskapet vil i starten sysselsette 5-6 ansatte. 

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips