Klar for byggestart i Gartnerhagen

Til tross for et rolig boligmarked har salget av leiligheter i Gartnerhagen gått unna. Nå er Anders Molland i Nordbohus Haugaland klar for å ta første spadetak for totalt 20 nye leiligheter i Ølen sentrum. 


Om et års tid vil de første leilighetene være innflytningsklare i Gartnerhagen. Fem leiligheter er  allerede solgt. - Det er tydelig at dette boligprosjektet møtte et behov hos flere målgrupper, sier Anders Molland i Nordbohus. 

De prosjekterte leilighetene i Gartnerhagen i Ølen Sentrum ble først lansert i begynnelsen 2018. Nå er det solgt såpass mange leiligheter at utbygger Nordbohus Haugaland er klar for byggestart. 

- Vi har alltid vært overbeviste om at dette er et prosjekt verdt å satse på. Vi har solgt fem leiligheter, på tross av et boligmarked som ellers står veldig stille. Det er et sterkt signal om at dette er boliger folk vil ha. Derfor satser vi for fullt på markedet i Vindafjord, og har et mål om at de første leilighetene i Gartnerhagen vil være innflytningsklare i årsskiftet 2019-2020 , sier Anders Molland, daglig leder i Nordbohus Haugaland. 

- En suksessoppskrift

Gartnerhagen skal bygges ut i to trinn,. I første omgang blir det ti leiligheter fordelt på en fire- og en seksmannsbolig. 

Totalt skal det bygges 20 leiligheter i Gartnerhagen i Ølen Sentrum, fordelt på to byggetrinn. Hvert byggetrinn består av en fire- og en seksmannsbolig. Konseptet for boligprosjektet i Gartnerhagen er rimelige, moderne og sentralt beliggende leiligheter. Dette var en suksessoppskrift for Nordbohus Haugalands leilighetsprosjekt på Tinghaugen i Nedre Vats, og etter interessen for Gartnerhagen å dømme er dette også et kjærkomment tilbud i Ølen. 

- Dette er leiligheter av god standard, som de fleste vil kunne ha råd til.  Vi ser at dette konseptet er noe som imøtekommer ulike behov hos forskjellige målgrupper. Til nå har vi solgt leiligheter til et bredt spenn aldersgrupper, alt fra unge førstegangskjøpere til eldre som ønsker et mer funksjonelt hjem, sier Molland. 

Satser på Haugalandet

Nordbohus Haugaland har siden 2011 vært etablert i Ølensvåg med hele Haugalandet som markedsområde. Selskapet tar i hovedsak byggeoppdrag for private kunder, men har også de siste årene stått bak leilighetsprosjekter i Ølen, Vats og Bokn.

 Utbyggingen i Gartnerhagen er startskuddet på ytterligere satsing i boligmarkedet i Vindafjord, sier Molland. 

- Mange lokale bedrifter trenger flere folk i arbeid, og vi opplever en positiv utvikling her inne. Selv om det har vært trått i boligmarkedet de siste årene, er interessen for Gartnerhagen et bevis på at det likevel er en vilje til å investere i eiendom i Vindafjord, sier Molland. 

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips