Hopp til innhald

Sterk vekst krever flere på laget

Omega Areal har en stadig økende oppdragsmengde, og søker nå både sivilingeniører og sivilarkitekter, for å ruste seg for videre vekst.    

Image
Omega Areal er i sterk vekst, her er eit knippe samla i Ølensvåg. F.v Elisabeth Silde, Gisle Heggebø, Frode Eike, Sandra Hegerland, Lars Petter Vatna , Kari Kalstveit, Joakim Kyrre Myklebust og Lene Gregersen. (Foto: Omega Areal)


– Vi ser at vi nå får både flere og ikke minst større oppdrag. Satsingen vår på å etablere oss som en attraktiv leverandør inn mot store prosjektjobber gir resultat. Veksten vi har sett i 2021 ser ut til å holde frem også neste år, sier daglig leder Gisle Heggebø.

Tross koronaperioden har Omega Areal nylig blitt engasjert til flere større prosjekt innen både helsesektor, offentlige bygg og bygging av brannstasjoner, blant annet har de jobbet med utvikling av Flotmyr-prosjektet i Haugesund. Nå ønsker bedriften å styrke laget innenfor de fleste fagområder. Både på prosjektledelse, arkitektur og ingeniører innenfor, konstruksjon, vann og avløp, brann, VVS og geoteknikk. Selskapet har hovedkontor i Ølensvåg, men også avdelingskontor i Haugesund, Bergen, Stord og Os.

Økende antall oppdrag i offentlig sektor

– Spesielt innen offentlig sektor har vi i senere tid hatt mange oppdrag og rammeavtaler med mange kommuner. Oppdragene spenner fra svømmehaller til helsebygg. Vi har vært involvert i mange brannstasjoner, både nybygg og ombygging. Her har vi opparbeidet kompetanse i forbindelse med nye krav til hvordan de skal løses. Denne uken signerte vi avtale på ombygging av en stasjon i Bergen, sier Heggebø.

Selskapet nådde nylig sitt mål om å bli 50 ansatte, og fremover håper Heggebø at bedriften kan vokse ytterligere selv om han ikke ønsker å sette frem noe nytt konkret mål om antall ansatte.

– Vi ser nå at vi er i en posisjon til å bygge videre på den veksten vi har hatt ved å sikre oss gode medarbeidere med på laget. Fremover er det viktig å ha litt størrelse og kunne tilby flere fag i en pakke til våre oppdragsgivere. Vi trenger også folk for å holde våre oppdragsgivere fornøyd.

Søker spesielt folk med master eller lang erfaring   

– Vi liker utfordringer, både faglig og organisasjonsmessig. Det er kjekt å se at vi kan mestre store og komplekse prosjekt. Med bakgrunn i våre oppdrag og oppdragsgivere søker vi nå nesten utelukkende etter folk med master eller lang erfaring. Det betyr ikke at vi ikke tar inn unge og nyutdannede. Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass også for de unge. Det er svært viktig med en god mix både i forhold til miljø, men også viktig med input og pågangsmot som ligger i de unge sammen med erfaringene til seniorene. I denne omgang er det likevel senioren vi er ute etter, sier Heggebø.  

Ledige stillingar

Christiansen Bakeri er på jakt etter daglig leder
Frist: 04. des

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips