Hopp til innhald

 

Skal lede konsulentkontor i Etne

Novaform, som tilbyr allsidig prosjektadministrasjon innen Bygg- og anlegg, etablerer seg nå i Etne. Konsernleder Christian Becker er glad for å få med seg Asbjørn Opedal til å lede det nye avdelingskontoret. 

Novaform etablerer seg nå med kontor i Etne. (Foto: Astrid Eidhammer Hjelmeland)


Konsernlederen er selv fra Etne, og vet at etablering av lokale arbeidsplasser og kompetansemiljø er viktig for å få flere til å flytte hjem til regionen. Med seg på laget har han også etnebuen Anders Sørheim som allerede er på plass på lokalkontoret. 


Asbjørn Opedal kommer fra jobb i Statens vegvesen og tar nå over som leder for Novaform sitt kontor i Etne. (Foto: Kari Aakra)

– Å få med oss Asbjørn Opedal er en kanonsignering for oss. Han har spisskompetanse på prosjektledelse og et stort nettverk som er viktig for oss. Det sier seg vel selv at vi ønsker å satse på flere samferdselsprosjekt, noe det er mye av i regionen vår, forteller Becker. Opedal kommer fra prosjektlederstilling i Statens vegvesen og kjenner samferdselsbransjen godt.
– Kontoret i Etne ligger også godt plassert mellom Haugesund og Haukeli, dermed rekker en over mange spennende prosjekt, mener konsernlederen.

Novaform tilbyr allsidig prosjektadministrasjon innen Bygg- og anlegg og ønsker nå å bygge opp et solid fagmiljø midt mellom eksisterende kontorer i Odda og Haugesund. Asbjørn Opedal starter i jobben som avdelingsleder 1. desember. Lokal tilhørighet

Med 14 avdelinger etablert over hele landet, fra Harstad til Randaberg og Tønsberg, har konsulentfirmaet en sterk lokal tilhørighet. I tillegg til det nye kontoret i Etne er   etablering i Kvinnherad også på trappene. Til sammen har Novaform 130 ansatte i tillegg til rundt 20 fast innleide, og vil i 2022 omsette for over 200 mill. kroner. 

– Lokalkunnskapen er viktig i jobben vår. Selv om vi er et nasjonalt selskap er den lokale tilhørigheten sterk. Vi vil gjerne skille oss fra de store selskapene, og mener at det er et konkurransefortrinn at vi er tett på kundene, forteller Christian Becker. 

Novaform kan bidra i alle former for prosjekt innen bygg- og anlegg. De kan hjelpe til med alt fra byggesøknader, kontrakter, SHA-planer, innkjøp og byggeregnskap, til fremdriftsplaner og annen Prosjekt- og byggeledelse. 

– Mange av de mindre kommunene og bedriftene vet ikke hva vi tilbyr. Derfor er det viktig for oss å vise hva de kan tjene på ved å bruke oss som er rendyrket innen prosjektadministrasjon.Vil bygge fagmiljø

På sikt ønsker Becker at kontoret i Etne rommer omtrent 5-6 personer, og at dette kan være attraktive arbeidsplasser for flere, spesielt hvis det er noen som ønsker å flytte tilbake til vestlandskommunen. 

– Dette er jobber som passer for de som  har jobbet på anleggsprosjekt, og som har erfaring som prosjektleder eller anleggsleder. De som søker her trenger ikke nødvendigvis være ingeniører, men de må vite hvordan byggeprosjekter administreres og fungerer, forteller han. 

– Det må være tre personer før en klarer å bygge en kultur på kontoret, så det må skje raskt, sier Becker og smiler.

Novaform har rammeavtale med både Statens vegvesen, Nye Veier og Rogaland fylkeskommune.

– Det gir oss jo et godt grunnlag for å delta i spennende prosjekt her lokalt.


Ledige stillingar

Christiansen Bakeri er på jakt etter daglig leder
Frist: 04. des

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips