Hopp til innhald

Omega 365 Solutions  med Hydro-avtale

 Omega 365 Solutions har lenge vært leverandør av prosjektstyringsverktøy til Hydro. Nå har de inngått ny avtale der leveransene blir utvidet ytterligere. 

Håvard Matre og Svein Tore Haraldseid i Omega 365 Solutions gleder seg til videre samarbeid med Hydro. (Foto: Omega 365) 


Leveransen er en fullintegrert løsning som skal brukes av flere forretningsområder i Hydro, både i Norge og internasjonalt. Løsningen vil eies av Hydro Projects som er Hydro sitt interne kompetansesenter for prosjektledelse, heter det i en pressemlding.


– Vi har jobbet med Hydro i mange år, nå får vi muligheten til å utvide samarbeidet og ta prosjektstyringsverktøyet i bruk innen flere fagområder. Omega 365 bidrar til høy verdiskaping for kunder som kjører prosjekter. Den nye avtalen viser at vi er på rett vei og det er veldig gledelig, sier daglig leder i Omega 365 Solutions, Svein Tore Haraldseid.  

Omtrent 10 personer i Omega 365 vil være involvert i implementeringsfasen hos kunden som skal gjennomføres i løpet av 2022. 

Håvard Matre i Omega 365 Solutions er prosjektleder for implementeringen. Han mener Hydro er en interessant kunde. 

– Denne jobben er veldig viktig for oss. Det vi nå har utviklet er neste generasjon med prosjektstyringsverktøy, og Hydro har et spennende fagmiljø og en sterk kompetanse som vil være med på å utvikle dette enda mer. I tillegg er de en bedrift som er opptatt av å kjøre effektive prosesser og dermed er en perfekt partner for oss, mener Matre.  

De siste årene har Omega 365 Solutions fått et solid fotfeste i både offentlig sektor og i bygge- og infrastrukturbransjen. Nå har selskapet planer om en større satsing internasjonalt så vel som i Norge med den nye skyplattformen Omega 365. Omega 365-konsernet sysselsetter omtrent 350 medarbeidere globalt innenfor forretningsområdet programvare. Det norske selskapet har omtrent 240 ansatte, som jobber på oppdrag ved kundens lokasjoner eller på Omega 365 Solutions’ kontorer i Stavanger, Bergen, Haugesund, Ølensvåg, Kristiansund, Oslo og Stjørdal. Fra før har Omega 365 Solutions en lang historie med å tilby prosjektstyringssystemet Pims til kunder innen olje- og gassbransjen. Omega 365 Solutions er et av flere datterselskap i konsernet Omega 365 som totalt har 1630 ansatte.  

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips