Hopp til innhald

Omega 365 søker regnskapsførere

Omega 365 fortsetter veksten og søker nå etter to nye regnskapsførere. Kjell Tore Helgeland, CFO, ser frem til å styrke fagmiljøet og øke kapasiteten. 

Økonomisjef i Omega 365, Kjell Tore Helgeland, utvider regnskapsførerteamet. 

– Omega 365 er i vekst, både i Norge og i utlandet. Vi er nå inne i en fase der vi selv holder på å utvikle et nytt økonomisystem for konsernet som blir satt i drift i løpet av 2022. Vi jobber blant annet med å styrke Controller- og rapporteringsfunksjonen i konsernet, og av den grunn søker vi etter større bredde i regnskapsavdelingen. Med to nye personer på plass, blir vi totalt et regnskapsteam på ti personer av totalt tretti ansatte i administrasjonen, sier Helgeland. 

Han fremhever at stillingene som regnskapsfører byr på spennende utfordringer. 

– Du er med på å produsere og levere informasjon til ledelsen i selskapene du fører regnskap for. Samtidig er du del av et større fagteam og får muligheten til å påvirke og videreutvikle et ERP-system som vi selv har utviklet. Det er en fordel at man kan jobbe selvstendig og er løsningsorientert. 

De to nye stillingene er henholdsvis en med ansvar for et eller flere regnskaper innland og en med ansvar for et eller flere regnskaper utland.

– Vi er primært ute etter formell utdanning innen regnskap og at man har erfaring i bruk av årsoppgjørssystemer. Det er også viktig at man er faglig interessert og opptatt av å skape forbedringer. Ellers er god systemforståelse og gode kunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig som muntlig, ønskede kvalifikasjoner. 

Helgeland fremhever at man ikke nødvendigvis trenger å ha lang erfaring med utenlandske regnskap. 

– Vi er ute etter noen som liker utfordringer og våger å hoppe i det ukjente. Personen skal blant annet jobbe mot revisorer og rådgivere i andre land, men vi gir god opplæring i dette, understreker han. 

Ledige stillingar

Christiansen Bakeri er på jakt etter daglig leder
Frist: 04. des

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips