Matkroken Imsland er kåret til beste butikk 

Under årets butikksjefmøte ble Matkroken Imsland kåret til regionvinner i region øst/vest.

Assisterende kjedesjef i Coop Prix, Coop Marked og Matkroken, Preben Warncke-Wang, butikksjef Jarle Kvaløy ved Matkroken Imsland, kjededirektør Aud Lundstad i Coop Prix, Coop Marked og Matkroken og konferansier Live Nelvik. Foto: Kilian Munch

– Det er helt fantastisk å bli regionvinner blant så mange verdige kandidater. Dette er en lagseier og all honnør til mine kollegaer. Nå skal det feires, sier butikksjef Jarle Kvaløy ved Matkroken Imsland i en pressemelding.

Denne uken var butikksjefer, driftsapparat og kjedeledelsen i Matkroken samlet på Thon Hotel Airport Hotel ved Gardermoen. Formålet med samlingen var faglig påfyll, erfaringsutveksling og inspirasjon. Kvelden ble avsluttet med kåringer av årets butikker.

Det deles ut priser for årets butikk i Matkroken i liten klasse og stor klasse. Matkroken Imsland er vinner av stor klasse i region øst/vest.

– Jeg vil takke alle kundene våre som velger å legge handleturen hos oss. Det er knalltøff konkurranse i dagligvarebransjen, og vi jobber hver dag for at kundene skal få de beste handleopplevelsene i vår butikk, sier butikksjefen.

Prisen som regionvinner går til den Matkroken-butikken med best nøkkeltall i 2022 i sin region. Kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet. 

Siste saker fra Medvind

Ledige stillinger

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden