Hopp til innhald

Kronprinsen besøker AutoStore

Neste uke er Kronprins Haakon på offentlig besøk på Haugalandet, og et av stoppestedene på turen er AutoStore i Vats. Med fersk rekordnotering på Oslo børs, blir selskapet lagt merke til.    

Image
Kronprins Haakon har fulgt gründermiljøet i flere år.  Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

Etter besøket hos AutoStore, står også besøk hos andre vekstbedrifter på programmet, samt Girl Tech Fest i Haugesund, hvor 100 tiåringer er samlet for å lære om teknologi.

 – Vi gleder oss til å vise Kronprinsen noen av de spennende bedriftene i Rogaland, sier administrerende direktør i Innovasjon Norge, Håkon Haugli i en pressemelding.

– Dette er virksomheter som bidrar til eksportinntekter gjennom internasjonal vekst, og som utnytter teknologi som er utviklet for olje og gass til å skape nye produkter.

I følge pressemeldingen fra Kongehuset, har Innovasjon Norge invitert Kronprinsen til et heldagsprogram fordi Rogaland er et fylke med spesielt store behov for omstilling, ettersom mye av landets olje- og gassvirksomhet er her. Samtidig gir teknologi og kompetanse frå petroleumsnæringene et godt utgangspunkt for å utvikle nye løsninger i andre næringer.

– Kronprins Haakon har fulgt gründermiljøet i flere år. Innovasjon Norge ønsker å vise Kronprinsen hvordan Rogaland jobber, med tidleg inspirasjon til skoleelever, veien vidre til gründerskap og vekst, og å vise frem en av landets mest interessante bedrifter, Autostore, heter det i pressemeldingen.

Ledige stillingar

Christiansen Bakeri er på jakt etter daglig leder
Frist: 04. des

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips