Hopp til innhald

Nå satser de i Etne

På nyåret åpner Haugesund Spareabank ny avdeling på Etne Senter. 


Haugesund Sparebank har nye krefter og kjente Haugesund Sparebank-fjes med seg i satsingen i Etne. Fra venstre: Rolf Lillehammer (Banksjef Personmarked), Grethe Solheim (Finansrådgiver), Lars Olav Larsen (Banksjef Vindafjord), Bente Haraldson Syre (Administrerende Banksjef), Randi Steinsland (Finansrådgiver)Siren Haugland Gundersen (Finansrådgiver), Elin Hegerland Hjelvik (Finansrådgiver) og Siri Tungesvik Vestbø (Finansrådgiver). 


–  Vi har allerede mange kunder fra Etne, og håper at etableringen med nytt kontor og flere ansatte vil gjøre oss mer tilgjengelige – også for nye kunder, skriver Haugesund Sparebank i en pressemelding. 

Haugesund Sparebank har fra før sju kontor,  Etne-avdelingen blir bankens åttende avdeling. 

–  Vi har lenge ønsket å være til stede med et kontor i Etne, da dette er et spennende markedsområde for oss. Det at vi nå etablerer oss her synes vi er utrolig stas, sier administrerende banksjef Bente Haraldson Syre.

– Vi trenger menneskelig kontakt og det er viktig for oss å være fysisk til stede lokalt der kundene er. Bank er en del av mange faser i livet. Det er viktig   å ha en god samtalepartner om økonomi når større og mindre veivalg skal tas. For noen ganger trenger en noen å snakke med. Om huset, om forsikringen eller om pensjonen. Økonomi er personlig og da er det godt å snakke med et ekte menneske. Vi skal fortsette å være den lokale banken som er lokal, nær og personlig. Det skal være kundens valg om de vil møte oss digitalt eller fysisk, heter det videre i pressemeldingen som omtaler dette som den «Nye Etnebanken»

–  Så kan man spørre seg om dette  er relevant i 2022 når digitaliseringen fosser frem og vi bærer på all verdens informasjon og «alle» har smarttelefonen med mobilbank i lomma? Nå blir det enklere for de som bor i Etne å komme innom til Haugesund Sparebank, og våre superdyktige og engasjerte finansrådgivere gleder seg til å ta imot etnebuen. De ansatte er fra Etne og Vindafjord, og kjenner derfor markedet og lokalmiljøet godt. I forbindelse med etableringen i Etne har vi styrket staben med 3 lokalt ansatte, sier Syre. 

Ledige stillingar

MEKK Ølen
Frist: 10. apr
Brødrene Midthaug AS
Frist: 10. apr

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips