Hopp til innhald

Den viktige vaksinen

Kavalkade 2021: Sjeføkonom i DNB Markets, Kjersti Haugland, meiner utrulling av korona-vaksinen var noko av det viktigaste som hende i 2021. No er ho spent på om pandemien fører til ny uro i finansmarknaden.

Image
Kjersti Haugland hugsar aller best vinteren med konstant heimekontor og restriksjonar frå året som snart er over. (Foto: Stig B. Fiksdal)

Kva hugsar du best frå 2021?

Kva hugsar du best frå 2021?

  • Medvind24 har spurt sentrale personar frå næringslivet om kva dei hugsar best frå 2021 og kva dei drøymer om for året som kjem.
  • Først ute er Kjersti Haugland. Ho er frå Ølen og jobbar i dag som sjeføkonom i DNB Markets.

– Eg hugsar best den seige vinteren, med konstant heimekontor og mange andre koronarestriksjonar, og den store festen knytt til gjenopninga i september. Då var gleda stor!

– Kva var det viktigaste som skjedde for di bedrift i fjor?

– Det viktigaste som skjedde for alle bedrifter vil eg tru var utrullinga av vaksinene, og den sjansen me då fekk til å opne samfunnet igjen.

– Kva blir den største utfordringa for neste år?

– Koronapandemien ser diverre ut til å vere med oss som ei utfordring, særleg i vinter. I tillegg er det ein risiko for at den amerikanske sentralbanken må trø skikkeleg på bremsen for å få kontroll på inflasjonen. Det kan i så fall føre med seg mykje uro i finansmarknadane.

– Kva er ditt største ønskje for 2022?

– Det er at me får bukt med pandemien, ein gong for alle, og at me igjen kan ta for gitt å ha ein normal kvardag utan inngripande restriksjonar.

Ledige stillingar

Christiansen Bakeri er på jakt etter daglig leder
Frist: 04. des

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips