Åpner nytt showroom

Har du et byggeprosjekt, er det nok av valg du må ta. Nå har XL-BYGG Berge Sag gjort dette enda enklere for kundene.

Torsdag 27. april åpnet XL Bygg Berge Sag sitt splitter nye showrom i Haugesund, i 2.etasjen over Jula like ved Berge Sag sine lokaler på Raglamyr.   

Målet er å tilby hus- og hyttebyggerne ett sted hvor man enkelt kan få se og oppleve alle butikkens interiør- og eksteriørvarer, og samtidig få god hjelp når man skal velge.  

- Vi har lenge ønsket å kunne tilby ekstra service til våre proffkunder i den ytre delen av Haugalandet, og dermed fikk vi ideen om et showrom der kundene våre får tilgang til å se og oppleve alle våre varer i et og samme lokale.  Våre kunder i Haugesund har frem til nå ikke hatt et sted i nærheten hvor de kan oppleve varesortimentet vårt fysisk. Den muligheten har de fått nå, og responsen har vært kjempegod, sier butikkleder for XL-BYGG Berge Sag, Monica Berge som har stått i bresjen for satsingen.

Over 350 kvadratmeter har hun samlet varer fra en rekke leverandører innen både innendørs- og utendørs overflatemateriale; alt fra gulv, lister og dører til takpanner og utendørs kledning. 

- Over 35 leverandører er representert med varer i utstillingslokalet vårt, der man finner det meste av eksteriør- og interiørvarer.  Vi har et stort utvalg og mange variasjoner av overflatemateriale og behandlinger, som kundene nå kan få se meg egne øyne, og ikke bare gjennom brosjyrer eller på nett. Det er mange valg og ta, og da er det ekstra viktig at man får se og oppleve varene fysisk.  I tillegg har vi møterom og kontorer slik at kundene våre skal få muligheten til å sette seg ned å snakke seg gjennom valgene etterpå. Vi håper dette kan være en hjelp for kundene våre i å gjøre gode valg, forteller Berge. 

XL-BYGG Berge Sag har en rekke kunder blant byggefirmaene (proffkunder) på Haugalandet. 

- Vi ønsket at proffkundene skulle ha et lokale der de finner det meste av overflateproduker. Da trenger de bare å forholde seg til oss som leverandør, og prosjektene bli enklere å holde styr på. Proffkundene våre kan invitere med seg sine sluttkunder til showrommet vårt, slik at de sammen kan få tilgang til vareutvalget og gjøre gode beslutninger. Her bestiller de lokalene og får det helt for seg selv sammen med sin kunde slik at de kan få ro og fred i prosessen. Vi tilbyr også konsulenthjelp fra XL-BYGG Berge Sag, dersom det er ønskelig.

Showrommet vil også være et tilbud rettet direkte mot de privatkundene som ønsker å starte prosessen selv. 

- Vi planlegger å ha åpne dager rettet mot privatkunder, der de kan komme innom og få konsultasjonshjelp fra oss. Vi har flere ulike alternativer for hvordan vi kan bistå i den prosessen. De som er interessert kan bare ta kontakt med oss for en avtale, sier Berge.  

 

 

 

 

Siste saker fra Medvind

Ledige stillinger

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden